Ηλίας Λυγερός: Αίσθηση εγκατάλειψης βιώνει η Ν. Αλικαρνασσός

Δημοτικές
Ηλίας Λυγερός: Αίσθηση εγκατάλειψης βιώνει η Ν. Αλικαρνασσός
Οι κάτοικοι υποστήριξαν ότι η «ενσωμάτωσή» τους στο Δήμο Ηρακλείου, δεν απέφερε οφέλη

Eπίσκεψη στη Νέα Αλικαρνασσό πραγματοποίησε ο Ηλίας Λυγερός.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

Ως κάτοικοι ενός πρώην δήμου που συμβάλουν αλλά δεν λαμβάνουν τίποτα αισθάνονται όσοι ζούν στη Νέα Αλικαρνασσό, όπως περιέγραψαν στον υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο- Ενεργοί Πολίτες», Ηλία Λυγερό, ο οποίος επισκέφθηκε στην περιοχή τους συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του.

Οι «Ενεργοί Πολίτες» ενημερώθηκαν αναλυτικά από τους κατοίκους για την αίσθηση εγκατάλειψης που βιώνουν από την Δημοτική Αρχή. Θεωρούν ότι η «ενσωμάτωση» τους στο Δήμο Ηρακλείου, δεν απέφερε οφέλη στη Νέα Αλικαρνασσό και γι αυτό είναι δυσαρεστημένοι.

Επίσης είναι πολύ προβληματιασμένοι με το μεγάλο ζήτημα της λειτουργίας της λαϊκής αγοράς, καθώς έχουν περάσει πάνω από 2 χρόνια και λύση δεν έχει βρεθεί από τη Δημοτική Αρχή.

Ο Ηλίας Λυγερός τόνισε ότι η Ν. Αλικαρνασσός είναι μια περιοχή που έχει πολλά περιθώρια να αλλάξει όψη και να μετεξελιχθεί σε μια σύγχρονη συνοικία σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα. Στοχεύουμε πρόσθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος στην ανασυγκρότηση της περιοχής με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και με τη συνεργασία της ίδιας της τοπικής κοινωνίας που θα αισθάνεται δίπλα της την Δημοτική Αρχή ως συνεργάτη και αρωγό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News