Νέος Δήμαρχος Χανίων ο Παναγιώτης Σημανδηράκης

Δημοτικές
Νέος Δήμαρχος Χανίων ο Παναγιώτης Σημανδηράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία τέλος για το Δήμο Χανίων όπου το αποτέλεσμα είναι πλέον ξεκάθαρο

Ισχυρό προβάδισμα είχε εξ αρχής ο Παναγιώτης Σημανδηράκης έναντι του Άρη Παπαδογιάννη.

Σε ποσοστό ενσωμάτωσης 100,00%, ο Παναγιώτης Σημανδηράκης συγκεντρώνει 57,15% και ο Άρης Παπαδογιάννης 42,85%.

«Σήμερα είναι μια σπουδαία ημέρα, σήμερα νίκησέ η τόλμη, νίκησε η ελπίδα, νίκησαν τα Χανιά, οι δημότες των Χανίων έδωσαν ξεκάθαρη εντολή να ορίσουμε εμείς την κατέυθυνση των Χανίων.

Σήμερα τελείωσε μία δύσκολη εκλογική μάχη που αφήνει πίσω ό,τι μας χωρίζει και εμείς όλοι μαζί προχωράμε για να διαμορφώσουμε στα θέματα της καθημερινότητας μια καινούργια προσέγγιση.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Τάσο Βάμβουκα, τον Άρη Παπαδογιάννη και όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους.

Έχουμε σκοπό να προχωρήσουμε με εποικοδομητική διάθεσή συνεργασία με όλες τις παρατάξεις.», ανέφερε, στις πρώτες τους δηλώσεις ο κ. Σημανδηράκης.

Συγχαρητήριο μήνυμα Τάσου Βάμβουκα

Ο δήμαρχος Χανίων, κ. Τάσος Βάμβουκας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Συγχαίρω τον νέο Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, για την εκλογή του.

Του εύχομαι να συνεχίσει με επιτυχία και να εμπλουτίσει το σημαντικό έργο, που έχουμε ξεκινήσει στην παρούσα δημοτική περίοδο, που στην ολοκλήρωσή του θα μεταμορφώσει τα Χανιά.

Οι πολίτες δεν έδωσαν τη δυνατότητα στην Δημοτική μας Αρχή να ολοκληρώσει το μεγάλο έργο, που σχεδίασε και εκτελεί για τα Χανιά, με εξασφαλισμένα τεράστια για το μέγεθος του Δήμου Χανίων κονδύλια. Αυτό όμως δεν αποτελεί για εμάς εμπόδιο για συνεργασία με βάση τον θεσμικό μας ρόλο, ώστε να συνεχιστεί η ανοδική πορεία για τα Χανιά.

Το μείζον δεν είναι τα πρόσωπα αλλά να υπηρετηθεί το συμφέρον του τόπου μας.

Θα είμαστε παρόντες με τη γνώση και την εμπειρία μας να βοηθήσουμε και να εγγυηθούμε τη συνέχεια και την πρόοδο για τα Χανιά και τους ανθρώπους μας».

Γρηγόρης Αρχοντάκης: «Καλή δύναμη στο νέο δήμαρχο Χανίων!»   

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας», συνεχάρη τον Παναγιώτη Σημανδηράκη για την εκλογή του.

Ειδικότερα ο κ. Αρχοντάκης, σε γραπτή του δήλωσε αναφέρει τα εξής:

«Θα ήθελα, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Παράταξη «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας», να ευχηθώ καλή δύναμη στο νέο Δήμαρχο Χανίων, κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Ελπίζω, μέσα από συνθέσεις και δημιουργικό διάλογο στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, να μπορέσουμε όλοι μαζί να φτιάξουμε ένα καλύτερο Δήμο για μας και τα παιδιά μας. 

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας».

Παπαδογιάννης: «Καλή επιτυχία στον κ. Σημανδηράκη, στο έργο που θα αναλάβει»

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του εκλογικού αποτελέσματος στο δήμο Χανίων, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Απάντηση τα Χανιά μας» κ. Άρης Παπαδογιάννης, συνεχάρη τον εκλεγέντα δήμαρχο κ. Σημανδηράκη

Ο κ. Παπαογιάννης, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Επικοινώνησα με τον κ. Σημανδηράκη και του έδωσα συγχαρητήρια. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία, στο έργο που θα αναλάβει. Πιστεύω ότι θα πορευτεί με σύνεση και αγάπη για τα Χανιά.

Δεσμεύθηκα ότι όπως έχω πορευτεί μέχρι σήμερα στην αυτοδιοικητική μου διαδρομή, θα βοηθήσω εγώ και η ομάδα μου, με όλες τις δυνάμεις για το καλό των Χανίων.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη τις καρδιάς μου, όλους τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν, που πίστεψαν σ’ εμάς, αλλά και όλους αυτούς που δεν μας ψήφισαν.

Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω την "ομάδα" μας, τους συνεργάτες μου, όλους τους εθελοντές και την οικογένεια μου.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω με την ίδια ευγένεια, αξιοπρέπεια και το μεγάλο πάθος που έχω δείξει μέχρι σήμερα για τα Χανιά μας».

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News