Οι υποψήφιοι βουλευτές Χανίων για τις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας

Εθνικές Εκλογές
Οι υποψήφιοι βουλευτές Χανίων για τις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προεκλογική δραστηριότητα υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Στην περιοχή Μεϊντάνι της Χαλέπας βρέθηκαν χθες το βράδυ, ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης, και οι υποψήφιοι βουλευτές Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη, Αντώνης Μπαλωμενάκης και Κατερίνα Μανιμανάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι υποψήφιοι βουλευτές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους της περιοχής για το κυβερνητικό έργο στα Χανιά και την Κρήτη, καθώς και για τις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας την «επόμενη ημέρα».

Ο Αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης και οι υποψήφιοι βουλευτές Αντώνης Μπαλωμενάκης και Μιχάλης Χαιρετάκης παραβρέθηκαν χθες σε συγκέντρωση-συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό καφενείο των Μουρνιών.

Αμέσως μετά τις ομιλίες των υποψηφίων βουλευτών ακολούθησε ζωντανός διάλογος με ερωτήσεις από τους κατοίκους και τοποθετήσεις πάνω σε θέματα που αφορούσαν το έργο της κυβέρνησης και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης, επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων (ΕΒΕΧ) ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο σχολικό συγκρότημα του Ε.Π.Α.Λ. Ελ. Βενιζέλου στις Μουρνιές.

Σήμερα το βράδυ (στις 21: 15) εξάλλου ο κ. Σταθάκης θα συμμετάσχει σε ενημερωτική εκπομπή της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης, ως καλεσμένος μαζί με την κ. Μπακογιάννη.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη, Αντώνης Μπαλωμενάκης, Κατερίνα Μανιμανάκη και Μιχάλης Χαιρετάκης θα πραγματοποιήσουν, απόψε το βράδυ, περιοδεία στα χωριά Γεράνι

(20: 00) και Κολυμβάρι (21:00) του Δήμου Πλατανιά, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με κατοίκους της περιοχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News