Στη Μεσσαρά ο Λάμπρος Βαμβακάς

Περιφερειακές
Στη Μεσσαρά ο Λάμπρος Βαμβακάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λάμπρος Βαμβακάς για τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη «Κρήτη η Ζωή μας» στην Μεσσαρά επισκέφτηκε το κέντρο υγείας και μίλησε με τους πολίτες

Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019, πραγματοποίησε επίσκεψη στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας και εκ νέου Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη «Κρήτη η Ζωή μας» ιατρός κ. Λάμπρος Βαμβακάς.

Συγκεκριμένα πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο υγείας Μοιρών όπου συζήτησε και ενημερώθηκε από τη Διευθύντρια και το προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν  και δήλωσε την υποστήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση του, στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με αναπηρία (ΠΑΑΠΑΗΚ Πόμπιας) όπου ενημερώθηκε για την παρούσα κατάσταση και συζήτησε τρέχοντα προβλήματα που η Περιφέρεια μπορεί να έχει καθοριστικό ρόλο.

Επίσης είχε την ευκαιρία να συναντήσει πολίτες και να συζητήσει θέματα της περιοχής στις Μοίρες, Τυμπάκι, Πετροκεφάλι, Πιτσίδια, Βώροι, Φανερωμένη και Άγιους Δέκα και να τους ενημερώσει για τις δράσεις και τους μελλοντικούς στόχους της Περιφέρειας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News