Με επιτυχία η ομιλία της Δήμητρας Πρινάρη στα Μάλια

Περιφερειακές
Με επιτυχία η ομιλία της Δήμητρας Πρινάρη στα Μάλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης  

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου κας Δήμητρας Πρινάρη με τον συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ» του Σταύρου Αρναουτάκη στα Μάλια.

Ανάμεσα σε φίλους, εκπροσώπους τοπικών φορέων και μέλη της τοπικής κοινωνίας, η κα Δήμητρα Πρινάρη αναφέρθηκε στις σημαντικές αρμοδιότητες της Περιφέρειας και τις δράσεις ανάπτυξης για το νησί επισημαίνοντας ταυτόχρονα την αναγκαιότητα αναζωογόνησης της πολιτικής σε κάθε επίπεδο.

Στην ομιλία προσκεκλημένος ήταν και παραβρέθηκε ο συνυποψήφιος κος Ζαχαρίας Δοξαστάκης, πρώην Δήμαρχος Χερσονήσου.

Μετά το τέλος της ομιλίας της Δήμητρας Πρινάρη, το λόγο έλαβε ο Περιφερειάρχης Κρήτης κος Σταύρος Αρναουτάκης ο οποίος αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα και της δράσεις της Περιφέρειας καθώς και στον οραματικό σχεδιασμό για τη μετάβαση της Περιφέρειας Κρήτης στη νέα εποχή.

Μεταξύ άλλων η κα Δήμητρα Πρινάρη τόνισε στην ομιλία της:

«Στο επίκεντρο του δικού μου ενδιαφέροντος και προτεραιοτήτων θα είναι μεταξύ άλλων τα κοινωνικά ζητήματα και ειδικότερα ο σχεδιασμός προγραμμάτων που θα αξιοποιούν τις γνώσεις των νέων σε όλους τους τομείς, και θα διαφοροποιούν ή/και θα διευρύνουν την απασχόληση.

Η  επιλογή σας στο πρόσωπο μου, πέρα από μεγάλη τιμή θα είναι ταυτόχρονα και ευθύνη και θα μου δώσει τη δυνατότητα να αντιπροσωπεύσω τη φωνή σας, το όραμα σας για το καλό του τόπου και της Περιφέρειας μας.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News