Άγιοι Ανάργυροι: Νεκρός ο «νονός» της νύχτας Γ. Λίτσας

Ελλάδα
Άγιοι Ανάργυροι: Νεκρός ο «νονός» της νύχτας Γ. Λίτσας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλο ένα μέλος της «ελληνικής μαφία» δολοφονήθηκε εν ψυχρώ με Καλάσνικοφ.

Λίγο καιρό μετά το θάνατο του «νονού των νονών» Βασίλη Στεφανάκου, αλλά και του Βασίλη Γρίβα ένα χρόνο νωρίτερα, σειρά φαίνεται πως είχε ο 45χρονος Γιώργος Λίτσας, ο οποίος εκτελέστηκε χτες το βράδυ στην οδό Πεισιστράτους στους Αγίους Αναργύρους.

Η δολοφονία του Γ. Λίτσα ήταν «καρμπόν» με αυτή του Β. Στεφανάκου, γεγονός που δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου από επαγγελματίες δολοφόνους. Η ενέδρα θανάτου είχε στηθεί έξω από το σπίτι του 45χρονου και ο εκτελεστής τον «γάζωσε» με πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ, την ώρα που έμπαινε στο ΙΧ αυτοκίνητο του μάρκας Smart. Το θύμα διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του.

Στον τόπο του εγκλήματος οι αστυνομικοί βρήκαν 11 κάλυκες από Καλάσνικοφ, ενώ το θύμα έχει δεχτεί πολλές σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και τα πόδια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί πώς ακριβώς έγινε η δολοφονία, καθώς, όπως λένε αρμόδιοι αξιωματικοί της Ασφάλειας, στο σημείο δεν υπάρχουν κάμερες, ενώ δεν έχει βρεθεί κάποιος που να είδε την σκηνή.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί και θεάθηκε ένα ΙΧ αυτοκίνητο να απομακρύνεται με ταχύτητα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο, ενώ κάποιοι από τους κατοίκους της περιοχής κάνουν λόγο για τρεις ή τέσσερις δράστες.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής εξετάζουν όλες τις πιθανότητες για το κίνητρο της δολοφονίας, μεταξύ των οποίων και τη σχέση με τη δολοφονία του Στεφανάκου, καθώς και με αυτή του Β. Γρίβα, πριν από ένα χρόνο έξω από το δημοτικό σχολείο όπου είχε αφήσει τον γιο του στον Γέρακα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News