Σαλαμίνα: Αυτός είναι ο 43χρονος που φέρεται να ασελγούσε σε ανήλικη

Ελλάδα
Σαλαμίνα: Αυτός είναι ο 43χρονος που φέρεται να ασελγούσε σε ανήλικη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αστυνομία αποφάσισε να δώσει τα στοιχεία του στη δημοσιότητα

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν τα στοιχεία και το πρόσωπο του 43χρονο άντρα ο οποίος φέρεται μα ασελγούσε κατ’ εξακολούθησε σε ανήλικη στη Σαλαμίνα από τις 1 Δεκεμβρίου έως και τις 30 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για τον ΜΟΣΧΟΒΗ ΑΓΓΕΛΗ του Σταύρου και της Ιωάννας που γεννήθηκε στις 7/3/1976 στη Νίκαια Αττικής.

Η δημοσιοποίηση αυτή έγινε με εντολή εισαγγελέα και αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, ακούσια απαγωγή ανηλίκου με σκοπό την ακολασία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, εξύβριση, απειλή κατά συρροή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Αστυνομία κάνει έκκληση στους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4653066 του Τμήματος Ασφαλείας Σαλαμίνας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News