Βόλος: 13χρονη έκανε «βουτιά» στο κενό από πεζογέφυρα

Ελλάδα
Βόλος: 13χρονη έκανε «βουτιά» στο κενό από πεζογέφυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε Άγιο και σώθηκε η ανήλικη - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Φύλακας άγγελος η αστυνομία για ένα 13χρονο κορίτσι στη Μαγνησία το οποίο επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας από μια πεζογέφυρα στον περιφερειακό δρόμο του Βόλου.

Πρόκειται για μία κοπέλα Ρομά που περίπου στις 12 το μεσημέρι ανέβηκε στην πεζογέφυρα που βρίσκεται κοντά στον οικισμό που μένει και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Άμεσα συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου που προσπαθούσε να πείσει την ανήλικη να μην προβεί σ’ αυτό το διάβημα. Το ίδιο και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που όταν αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει, ενημέρωσαν και τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η 13χρονη κάποια στιγμή πήρε την απόφαση και έκανε «βουτιά» στο κενό. Για καλή της τύχη, όμως, οι αστυνομικοί την έσωσαν αφού έβαλαν τα χέρια τους προκειμένου να ανακόψουν την ταχύτητα της πτώσης.

Η ανήλικη ευτυχώς είναι ζωντανή είχε τις αισθήσεις της ωστόσο υπέστη μεγάλο σοκ. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Βόλου για προληπτικούς λόγους, αφού δεν τραυματίστηκε σοβαρά από την πτώση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανήλικη ήθελε να θέσει τέλος στη ζωή της λόγω ερωτικής απογοήτευσης, ενώ στο νοσοκομείο θα την παρακολουθήσει παιδοψυχολόγος.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News