Κορυδαλλός: Κρατούμενος κρητικής καταγωγής που έδινε Πανελλήνιες, έβγαλε μαχαίρι σε καθηγητή

Ελλάδα
Κορυδαλλός: Κρατούμενος κρητικής καταγωγής που έδινε Πανελλήνιες, έβγαλε μαχαίρι σε καθηγητή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα σου κόψω τον λαιμό» απείλησε ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία στην Αττική

Ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε προ ημερών στις φυλακές Κορυδαλλού που αποδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος της ανομίας μέσα στους κρατούμενους.

Σύμφωνα με το «Βήμα», ένας νεαρός κρητικής καταγωγής που έδινε Πανελλήνιες, απείλησε με μαχαίρι τον επιτηρητή του όταν αυτός τον έπιασε να αντιγράφει. Το εν λόγω συμβάν έλαβε χώρα μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού κατά τη διάρκεια των εξετάσεων 5 – 6 κρατουμένων που επιδιώκουν την εισαγωγή της σε κάποιο ΑΕΙ της χώρας.

Όταν, λοιπόν, ένας καθηγητής του Υπουργείου Παιδείας κατάλαβε ότι κάποιοι εξεταζόμενοι αντέγραφαν με απροκάλυπτο τρόπο χρησιμοποιώντας κινητό, τους έκανε παρατήρηση.

Τότε ο νεαρός που κατηγορείται για ανθρωποκτονία στην Αττική, φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να απείλησε τον έντρομο εκπρόσωπο του υπουργείου Παιδείας ότι «θα του κόψει τον λαιμό».

Η ενέργεια αυτή προκάλεσε την αντίδραση των εν λόγω υπαλλήλων με κύριο ερώτημα προς τους υπευθύνους των φυλακών «γιατί δεν υπήρξε έλεγχος και επιτράπηκε να έλθουν ορισμένοι εξεταζόμενοι κρατούμενοι με κινητά και μαχαίρια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News