Κερδίζει το στοίχημα ο ΕΣΔΑΚ κατά της πλαστικής σακούλας - Επόμενος σταθμός ο Κρουσώνας

Κρήτη
Κερδίζει το στοίχημα ο ΕΣΔΑΚ κατά της πλαστικής σακούλας - Επόμενος σταθμός ο Κρουσώνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μεγάλη εκστρατεία με τη συνεργασία των Δήμων συνεχίζεται.

Με μια ακόμα δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την μείωση της χρήσης της πλαστικής σακούλας στον Κρουσώνα, συνεχίζεται η μεγάλη εκστρατεία του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης – Ε.Σ.Δ.Α.Κ..

Ειδικότερα, σε συνεργασία με τον Δήμο Μαλεβιζίου, τον Εμπορικό Σύλλογο Κρουσώνα, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρουσώνα «Νέα Γενιά» και την Τοπική Κοινότητα Κρουσώνα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 ανοιχτή εκδήλωση στην πλ. Αγίας Τριάδας, με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων για τις καταστροφικές συνέπειες που έχει το πλαστικό στο περιβάλλον και τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα των προσπαθειών που καταβάλλονται για την μείωση της χρήσης της πλαστικής σακούλας.

Παράλληλα, θα γίνει και δωρεάν διάθεση της καλαίσθητης και πρακτικής τσάντας πολλαπλών χρήσεων του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. στους κατοίκους του οικισμού.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρης Μαμουλάκης ανέφερε: «Η μεγάλη εκστρατεία που ξεκινήσαμε με τη συνεργασία των Δήμων – μελών μας, συνεχίζεται στον Κρουσώνα. Είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας, τα ποσοστά μείωσης που καταγράφονται είναι εντυπωσιακά και αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε, με ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς και τελικό στόχο να βελτιώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του τόπου μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News