Με τι καιρό θα υποδεχτεί η Κρήτη το Νοέμβριο;

Κρήτη
Με τι καιρό θα υποδεχτεί η Κρήτη το Νοέμβριο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος στο νησί τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου

Τι κι αν έχουμε ήδη να μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και σήμερα διανύουμε την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου; Ο καιρός έχει άλλες διαθέσεις για την Κρήτη…

Η πρώτη μέρα του Νοεμβρίου αναμένεται ηλιόλουστη και σχετικά ζεστή για την εποχή, αφού οι θερμοκρασίες θα φτάσουν στους 25 με 26 βαθμούς κελσίου στο νησί. Αυτό σημαίνει πως οι μάλλινες μπλούζες θα… παραμείνουν στα συρτάρια, το ίδιο και τα παλτό μας που δε θα βγουν από τις ντουλάπες, ενώ θα αρκεστούμε στις… ζακέτες!

Οι  άνεμοι σε ολόκληρο το νησί δε θα είναι ισχυροί, οπότε μια… βόλτα στην παραλιακή της πόλης μας ίσως να είναι ιδανική για αύριο.

Να δούμε όμως αναλυτικά τον καιρό σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της Κρήτης για την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου.

Αραιή συννεφιά αναμένεται αύριο στο Ηράκλειο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 1 έως 3 μποφόρ. Στους 25 βαθμούς κελσίου η μέγιστη θερμοκρασία.

Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθεί ο καιρός και την Παρασκευή, με τη μέγιστη θερμοκρασία όμως να αναμένεται στους 23 βαθμούς κελσίου.

Λίγα σύννεφα αναμένονται στο Ρέθυμνο αύριο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 2-3 μποφόρ. Στους 22 βαθμούς κελσίου η μέγιστη θερμοκρασία.

Δύο βαθμούς, όμως, θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας στην πόλη την Παρασκευή, αφού ο υδράργυρος θα φτάσει στους 20°C.

Ο καιρός δεν θα είναι διαφορετικός στα Χανιά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί στα 2 μποφόρ. Στους 23 βαθμούς κελσίου η μέγιστη θερμοκρασία.

Στους 22 βαθμούς κελσίου θα κυμανθεί η θερμοκρασία την Παρασκευή.

Άγιος Νικόλαος

Ο υδράργυρος θα αγγίξει «κόκκινο» για την εποχή στον Άγιο Νικόλαο, καθώς αύριο θα σημειώσει την υψηλότερη θερμοκρασία για την Κρήτη και συγκεκριμένα θα φτάσει στους 26 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στα 2 με 4 μποφόρ.

Πάντως την Παρασκευή ο ουρανός θα είναι καθαρός στην πόλη και η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός αύριο σε περιοχές της Κρήτης

Ζαρός 28°C

Ιεράπετρα 27°C

Σφακιά 27°C

Παλαιόχωρα 26°C

Βιάννος 24°C

Κίσσαμος 24°C

Φαλάσαρνα 24°C

Αρχάνες 23°C

Αρκαλοχώρι 23°C

Σητεία 22°C

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπείτε ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News