Θλίψη για τον Γιώργο που έσβησε μετά από τροχαίο στον Κρουσώνα

Κρήτη
Θλίψη για τον Γιώργο που έσβησε μετά από τροχαίο στον Κρουσώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

49 πλέον οι νεκροί στην Κρήτη από αρχές του χρόνου

Στα 26 του έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων ο δικυκλιστής Γιώργος Παπατσαράκης, ο οποίος στις 15 Νοεμβρίου είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο στον Κρουσώνα όταν η μηχανή του, χτύπησε σε κολόνα.

Ο νεαρός άντρας, που κατάγονταν από τον Σάρχο Ηρακλείου, άφησε την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες και όλο αυτό το διάστημα έδινε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έχοντας συνεχώς στο πλευρό του τους γιατρούς αλλά και την οικογένεια του.

Ωστόσο η μοίρα… είχε άλλα σχέδια και το νήμα της ζωής για τον 26χρονο Γιώργο κόπηκε την Πέμπτη βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του αλλά και όλους όσοι τον ήξεραν.

Η κηδεία του νεαρού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Κρουσώνα.

49 νεκροί στην άσφαλτο - Ένας στη ΜΕΘ

Πλέον η Κρήτη θρηνεί ένα ακόμη άτομο στον βωμό της ασφάλτου και η λίστα με τους νεκρούς μεγαλώνει δραματικά. Από αρχές του χρόνου μέχρι και σήμερα έχουν χάσει την ζωή τους συνολικά 49 άτομα ενώ την ίδια ώρα ένα ακόμη άτομο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας μάχη για την ζωή του.

Ένας 17χρονος που τραυματίστηκε βαρύτατα σε τροχαίο στο Τσαλικάκι και νοσηλεύεται στην εντατική του Βενιζέλειου σε σοβαρή κατάσταση.

Το σοβαρό τροχαίο συνέβη πριν από περίπου οκτώ ημέρες στον Κρουσώνα, με τον νεαρό να μεταφέρεται διασωληνωμένος από μονάδα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News