Γεωργία Κωνσταντινίδου: Έφυγε από την Κρήτη και εξαφανίστηκε

Κρήτη
Γεωργία Κωνσταντινίδου: Έφυγε από την Κρήτη και εξαφανίστηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για περισσότερο από ένα μήνα αγνοείται η 41χρονη  

Για περισσότερο από ένα μήνα παραμένει εξαφανισμένη μία γυναίκα, η οποία για τελευταία φορά εθεάθη στο λιμάνι των Χανίων.

Πρόκειται για τη 41χρονη Γεωργία Κωνσταντινίδου, με ύψος 1.63, η οποία αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Νοεμβρίου.

Όπως δήλωσε η ξαδέρφη της 41χρονης, το βράδυ της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου, η ίδια η ξαδέρφη της συνόδευσε την 41χρονη στο λιμάνι το Χανίων και την είδε να επιβιβάζεται σε πλοίο της γραμμής, με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το anikolouli.gr, η ξαδέρφη της αγνοούμενης φέρεται να συνομίλησε μαζί της όταν έφτασε στον Πειραιά.

Για την εξαφάνιση της Γεωργίας Κωνσταντινίδου είναι ενήμερες οι αστυνομικές δυνάμεις της Κρήτης, ωστόσο οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή της Αττικής.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί που έψαξαν το διαμέρισμα της στο Γαλάτσι, ανέφεραν πως παρουσίαζε εικόνα πολύμηνης εγκατάλειψης.

Σημειώνεται ότι η 41χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Η 41χρονη δεν εργάζεται, δεν έχει συγγενείς στην Αττική, ενώ μετά το θάνατο του πατέρα της η ίδια δεν έμενε στο πατρικό της σπίτι, αλλά σε διάφορα ξενοδοχεία του Λεκανοπεδίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News