Τα σκάγια αντί να βρουν τον λαγό βρήκαν τον... επίδοξο κυνηγό

Κρήτη
Τα σκάγια αντί να βρουν τον λαγό βρήκαν τον... επίδοξο κυνηγό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο λαγός έγινε... λούης. Στο νοσοκομείο ένας 53χρονος, αναζητείται ένα άτομο

Η επιθυμία της να πιάσει τον... λαγό, βγήκε ξινή σε μία παρέα Κρητικών το πρωί του Σαββάτου στην Αγκάραθο, του νομού Ηρακλείου.

Και αυτό γιατί με τραύματα σε κοιλιακή χώρα και θώρακα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ένας 53χρονος, καθώς φαίνεται να δέχτηκε σκάγια από κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πρωί του Σαββάτου, δύο διαφορετικές παρέες είχαν πάει για κυνήγι όταν ξαφνικά εντόπισαν έναν λαγό.

Ωστόσο αν και βρίσκονταν σε απόσταση μεταξύ τους, το όπλο που κρατούσε άτομο της μίας παρέας εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τα σκάγια αντί να…  βρουν τον λαγό, να βρουν άτομο από την άλλη παρέα.

Στον συγκεκριμένο άντρα παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε αντιμετωπίστηκαν τα τραύματα του, χωρίς να κινδυνεύει η υγεία του.

Από την αστυνομία, που έχει ενημερωθεί για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία και αναζητείται το άτομο που φέρεται να πυροβόλησε με άλλα στοιχεία να αναφέρουν ότι αυτός που αναζητείται ίσως και να μην γνώριζε ότι τελικά τα σκάγια βρήκαν άτομο και όχι τον λαγό.

Για την ιστορία πάντως ο λαγός δεν πιάστηκε και κατάφερε να γίνει.. λούης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News