«Έφυγε» ο Στέφανος Αγγελάκης - Θλίψη σε Κρήτη & Αμερική

Κρήτη
«Έφυγε» ο Στέφανος Αγγελάκης - Θλίψη σε Κρήτη & Αμερική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δίδυμος αδερφός του Γιώργου Αγγελάκη δεν είναι πια κοντά του - Με πόνο ψυχής αποχαιρετούν τον αγαπητό άντρα

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 69 ετών έφυγε από τη ζωή ο Στέφανος Αγγελάκης, που γεννήθηκε την 1η Απριλίου 1951 στην Τουρλωτή Σητείας, αλλά από το 1970 ζούσε στην Αμερική, «έχτισε» τη ζωή του στην άλλη ήπειρο και εκεί γνώρισε την εκλεκτή της καρδιάς του Στέλλα Καμπάνη με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά.

Ο Στέφανος Αγγελάκης πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Αμερική περίπου ένα χρόνο μετά την άφιξη του δίδυμου αδερφού του, Γιώργου Αγγελάκη. Εκεί εργάστηκε στα εστιατόρια σύμφωνα με το anamniseis.net.

Η θλίψη είναι μεγάλη για τους συγγενείς και φίλους του 69χρονου που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν έναν αγαπημένο τους άνθρωπο για τον οποίο όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα. Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Στέλλα το γένος Καμπάνη, τα παιδιά Αριστοτέλη Αγγελάκη, Ειρήνη και Πέτρο Χαντζαρίδη, την εγγονή Αδαμαντία (Amanda), τα αδέλφια, Σωκράτη και Καλλιόπη Αγγελάκη, Μανώλη και Καλλιόπη Αγγελάκη, Αγγελική Αγγελάκη, Γιάννη και Γεωργία Αγγελάκη, Γιώργιο και Αικατερίνη Αγγελάκη, την πεθερά Μαρία Καμπάνη, τους κουνιάδους Μανώλη και Παναγιώτα Καμπάνη τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

Ο Στέφανος διακρινόταν για το σπάνιο του χαρακτήρα, για το φιλότιμο, τη φιλοπατρία και προπάντων για την αγάπη του για την οικογένεια και γενικότερα του συνανθρώπους του.  Από τις πρώτες ημέρες που ήρθε στην Αμερική συνδέθηκε με τους Συλλόγου των Κρητών και συγκεκριμένα με τον Σύλλογο Κρητών «Μίνως» και τον υπηρέτησε με πάθος τόσο ως μέλος όσο και ως σύμβουλος.

Η είδηση για τον πρόωρο θάνατο του Στέφανου έχει προκαλέσει συγκίνηση στην παροικία των Κρητών της Νέας Υόρκης, καθώς επίσης και στην Τουρλωτή της Σητείας.

Η σορός του το απόγευμα της Πέμπτης, 2 Μαϊου 2019 από τις 4.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Antonopoulos Funeral Home» στη διεύθυνση 38-08 Ditmars Blvd. Astoria, N.Y., 11105.

Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Παρασκευής, 3 Μαϊου 2019, και ώρα 10.15 π.μ., στον ιερό ναό των Αγίων Αικατερίνης και Γεωργίου στη διεύθυνση 22-30 33rd Street, Astoria, N.Y., 11105.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο «St. Michael’s Cemetery» στη διεύθυνση 72-02 Astoria Boulevard, East Elmhurst, N. Y., 11370.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News