Νεκρός ο 27χρονος του τροχαίου που έγινε στον Άγιο Νικόλαο

Κρήτη
Νεκρός ο 27χρονος του τροχαίου που έγινε στον Άγιο Νικόλαο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κατάσταση του εξαρχής ήταν βαριά και ο ίδιος λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν εξέπνευσε

Και οι τραγωδίες στους δρόμους της Κρήτης συνεχίζονται. Καθώς ο 27χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα της Δευτέρας, σε τροχαίο στην εθνική Αγίου Νικολάου - Ηρακλείου, στο ύψος των Λιμνών, υπέκυψε τελικά στα βαρύτατα τραύματα του.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε μιλώντας στο neakriti η  διοικήτρια του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου κ. Μαρία Σπινθούρη, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο άντρας ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Κατά την μεταφορά του στο Ηράκλειο από το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου δεν τα κατάφερε χάνοντας έτσι τη μάχη για την ζωή.

Δυστυχώς, οι νεκροί πλέον στον "βωμό" στην άσφάλτο της Κρήτης ανέρχονται στους 27 από τις αρχές του χρόνου μέχρι και σήμερα.

Από την πρώτη στιγμή οι ώρες ήταν κρίσιμες

Εξαρχής πάντως η νευρολογική εικόνα του πολυτραυματία ήταν πολύ άσχημη, σύμφωνα πάντα με την κ. Σπινθούρη, η οποία υποστήριξε ότι  μετά την αξονική τομογραφία που υπεβλήθη ο νεαρός άνδρας και μετά τη διαπίστωση ότι φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κρίθηκε  απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και η νοσηλεία του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, αφού εξέπνευσε μέσα στο ασθενοφόρο και με την οικογένεια του να βυθίζεται στο πένθος για το πολυαγαπημένο της πρόσωπο.

Πώς συνέβη το τραγικό τροχαίο

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας στην εθνική Αγίου Νικολάου προς Ηράκλειο στο ύψος των Λιμνών.

Ο 27χρονος άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και «καρφώθηκε» στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου. Ήταν μάλιστα τέτοια η σύγκρουση, που ο ίδιος εγκλωβίστηκε στο όχημα.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική, καθώς χρειάστηκε η συνδρομή της για τον απεγκλωβισμό του. Εξ αρχής η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή, μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Τελικά όμως δεν τα κατάφερε...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News