Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Το neakriti.gr σας πάει διακοπές!

Κρήτη
Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Το neakriti.gr σας πάει διακοπές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

2 νικητές θα κερδίσουν ένα διήμερο για δύο άτομα στο υπερπολυτελές Wyndham Grand Crete Mirabello Bay στον Άγιο Νικόλαο

Αυτό το καλοκαίρι, για τις διακοπές σας φροντίζει το neakriti.gr, αφού δίνει τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς να απολαύσουν ένα αξέχαστο διήμερο, για δύο άτομα, στο πεντάστερο ξενοδοχείο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay στον Άγιο Νικόλαο!

Ο Διαγωνισμός

Ο διαγωνισμός, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί μέσω της σελίδας του neakriti.gr στο Facebook, θα ισχύσει μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουλίου και μπορούν να πάρουν μέρος μόνο κάτοικοι Κρήτης.

Δύο κάτοικοι Κρήτης, λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία, να πάρουν από ένα αγαπημένο τους πρόσωπο και να απολαύσουν μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωινό, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, όποια ημερομηνία επιλέξουν οι ίδιοι, μέχρι τέλος Οκτωβρίου (βάσει διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου).

Πως μπορείτε να πάρετε μέρος;

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, ακολουθήστε 4 απλά βήματα:

    1. Κάντε like στη δημοσίευση του διαγωνισμού στη σελίδα του neakriti.gr στο Facebook
    2. Κάντε tag το άτομο που θα θέλατε να έρθει μαζί σας
    3. Κάντε like στη σελίδα του Wyndham Grand Crete Mirabello Bay στο Facebook
    4. Ακολουθήστε τη σελίδα του Wyndham Grand Crete Mirabello Bay στο Instagram

https://www.youtube.com/watch?v=mnDKWdgNZIk?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

Ανεπιτήδευτη πολυτέλεια μπροστά στη θάλασσα!

Το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, ένα υπέροχο συγκρότημα σε μια τοποθεσία μοναδικής, φυσικής ομορφιάς. Περιτριγυρισμένο από τις καταπράσινες πλαγιές του Λασιθίου και τα καταγάλανα νερά του Κρητικού Πελάγους, το πολυτελές ξενοδοχείο των 5 αστέρων είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε.

Οι νικητές του καλοκαιρινού διαγωνισμού του neakriti.gr θα ζήσουν την εμπειρία της αυθεντικής κρητικής φιλοξενίας, αλλά και της απόλυτης ηρεμίας, σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Ο μοντέρνος διάκοσμος στους ανακαινισμένους χώρους του, η άνετη επίπλωση και οι εκλεπτυσμένες πινελιές σύγχρονης πολυτέλειας, μαζί με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, τους κήπους ή τη γραφική πόλη, συνθέτουν μία ονειρεμένη διαμονή στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να μυηθούν σε πρωτόγνωρες γαστρονομικές εμπειρίες, στους καλύτερους γευστικούς προορισμούς: 5 εστιατόρια και 5 μπαρ παρέχουν συναρπαστικές γαστρονομικές εκπλήξεις και πειρασμούς, στις πιο μαγευτικές τοποθεσίες. Ανακαλύψτε τους θησαυρούς της Μεσογειακής κουζίνας σε κάθε σας μπουκιά.

Γνωρίστε, επίσης, το Spa & Fitness Center και βρείτε ξανά την εσωτερική σας ισορροπία. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των θεραπευτών μας, απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ, αλλά και περιποιήσεις σώματος και προσώπου. Σε ένα γαλήνιο περιβάλλον όπου ξυπνούν οι αισθήσεις, εξερευνήστε τα βάθη της ευεξίας και αισθανθείτε πλήρως ανανεωμένοι.

Αν, από την άλλη, αναζητάτε λίγη ψυχαγωγία, κατευθυνθείτε προς την παραλία για να επιδοθείτε σε θαλάσσια σπορ, μαζί με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News