Είπαν... το νερό νεράκι, καλοκαιριάτικα και για αρκετές μέρες

Κρήτη
Είπαν... το νερό νεράκι, καλοκαιριάτικα και για αρκετές μέρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κάτοικοι ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να δείξουν την πρέπουσα μέριμνα, καθώς όπως τόνισαν δεν είναι δυνατόν τα φράγματα να έχουν ξεχειλίσει και ο κόσμος στην κυριολεξία να διψάει στο μέσον της θερινής περιόδου.

Ανάστατοι και οργισμένοι δηλώνουν κάτοικοι στην Νέα Αλικαρνασσό οι οποίοι όπως λένε χρειάστηκε να μείνουν δίχως νερό για μία ολόκληρη εβδομάδα, την ώρα που στις  απανωτές οχλήσεις στη ΔΕΥΑΗ αντί να τους δίνουν απαντήσεις, μάλλον τους μπέρδευαν και τους εξόργιζαν περισσότερο.

Έχοντας μείνει επί επτά μέρες χωρίς νερό, διευκρίνισαν ότι στα σπίτια τους είχαν φτάσει στο σημείο να μην μπορούν να ικανοποιήσουν βασικές ανάγκες.

Συγκεκριμένα, στην οδό Αγίου Τρύφωνος οι μέρες που προηγήθηκαν λένε οι κάτοικοι ήταν τραγικές. Με τη θερμοκρασία να χτυπάει κόκκινο και στα σπίτια τους να μην υπάρχει νερό, δεν κρύβουν την οργή τους ότι βρέθηκαν στο σημείο να μην μπορούν να καλύψουν βασικές τους ανάγκες.

Το πρόβλημα όπως τόνισαν μετά από δεκάδες οχλήσεις, αποκαταστάθηκε χωρίς κανείς να τους ενημερώσει γιατί και πως αποκαταστάθηκε, με τους ίδιους πάντως να διατηρούν μια ανησυχία και για το επόμενο διάστημα, καθώς όπως εξήγησαν και μόνο τα προβλήματα μέσα στα σπίτια τους αυτές τις ημέρες και η ταλαιπωρία, αρκούν για να φοβούνται πλέον καθημερινά για το αν οι βρύσες θα σταματήσουν και πάλι να τρέχουν και για πόσο.

Το νερό μετά από μία εβδομάδα ήρθε επιτέλους και οι ίδιοι χωρίς να έχουν ξεχάσει την ταλαιπωρία που πέρασαν, ζήτησαν από την ΔΕΥΑΗ και τη δημοτική αρχή να δείξουν την πρέπουσα μέριμνα, καθώς όπως τόνισαν δεν είναι δυνατόν τα φράγματα να έχουν ξεχειλίσει και ο κόσμος στην κυριολεξία να διψάει στο μέσον της θερινής περιόδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News