Τυμπάκι: Σφυροκόπησε μέχρι θανάτου νεαρό - Ξυπνούν μνήμες από το άγριο φονικό

Κρήτη
Τυμπάκι: Σφυροκόπησε μέχρι θανάτου νεαρό - Ξυπνούν μνήμες από το άγριο φονικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρικιαστικό έγκλημα: Είχε πετάξει τη σορό τυλιγμένη με νάιλον σε ρέμα.

Για σήμερα Τετάρτη, έχει προσδιοριστεί η δίκη – σε δεύτερο βαθμό - ενός 35χρονου Πακιστανού, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2017 είχε σφυροκοπήσει μέχρι θανάτου ένα νεαρό συμπατριώτη του, στο Τυμπάκι της Μεσαράς.

Ο 35χρονος άνδρας είχε καταδικαστεί τον Οκτώβριο του 2018 σε ποινή ισόβιας κάθειρξης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί η έφεσή του από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, στο Ηράκλειο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το πτώμα του άτυχου Πακιστανού ηλικίας 24 ετών είχε εντοπιστεί από τους ιδιοκτήτες των θερμοκηπίων στα οποία εργάζονταν θύτης και θύμα.

Μέλη της εν λόγω οικογένειας έψαχναν για αντικείμενα τα οποία φέρονται να έλειπαν από τη θέση που βρίσκονταν, μέσα στα θερμοκήπια.

Εξερευνώντας, ωστόσο, την επίμαχη περιοχή και ακολουθώντας την έντονη δυσοσμία που επικρατούσε, οι δύο άνδρες βρέθηκαν ενώπιον ενός άκρως ανατριχιαστικού θεάματος, καθώς αντίκρισαν το πτώμα του 24χρονου μετανάστη.

Η σορός του νεαρού είχε τυλιχτεί με νάιλον και είχε πεταχτεί σε ρέμα κοντά σε θερμοκήπιο, στον Λάκκο, στο Τυμπάκι.

Λίγο μετά, οι δύο άνδρες ενημέρωσαν ταραγμένοι την ΕΛ.ΑΣ., στελέχη της οποίας προσήγαγαν τον 35χρονο και τον ανέκριναν.

Ενώ αρχικά ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι είχε προβεί στο αποτρόπαιο έγκλημα, τελικά αναγκάστηκε να ομολογήσει υποστηρίζοντας ότι σκότωσε το νεαρό ομοεθνή του επειδή ο τελευταίος του έβρισε την οικογένεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News