Αρνητική στον κορωνοϊό η 51χρονη στα Χανιά

Κρήτη
Αρνητική στον κορωνοϊό η 51χρονη στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραμένουν 7 τα κρούσματα στην Ελλάδα

Αρνητικό στον κορωνοϊό, τελικά το ύποπτο κρούσμα που αφορούσε μια 51χρονη γυναίκα με καταγωγή την Αγγλία, η οποία και έφερε συμπτώματα της νόσου και τις τελευταίες ώρες νοσηλευόταν σε ειδικό θάλαμο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Χανίων.

Η  γυναίκα εξαρχής ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ, πήρε τις απαραίτητες κατευθύνσεις και μετέβη στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και τέθηκε σε ισχύ το πρωτόκολλο.

Το δείγμα εστάλη στο Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Κρήτης, από όπου και βγήκαν τα σχετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης ενημερώνει ότι ταυτοποιήθηκε αρνητικό το δείγμα για Κορωνοϊό Covid-19 της ασθενούς που νοσηλεύεται στο Γ.Ν. Χανίων «Άγιος Γεώργιος», σύμφωνα με το πόρισμα του Εργαστηρίου Κλινικής Ιολογίας, της Ιατρικής Σχολής, του Πανεπιστημίου Κρήτης".

Στο μεταξύ, επτά παραμένουν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού στην Ελλάδα, όπως ανέφερε στη σημερινή ενημέρωση των ιατρικών συντακτών ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News