Κορωνοϊός - 7η ΥΠΕ: Νέος σταθμός αιμοδοσίας στο Ηράκλειο

Κρήτη
Κορωνοϊός - 7η ΥΠΕ: Νέος σταθμός αιμοδοσίας στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη ανάγκη σε παροχή αίματος και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης προσέλευσης των εθελοντών αιμοδοτών

Το νέο σταθμό αιμοδοσίας, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που παρεχώρησε η Περιφέρεια Κρήτης στο κεντρικό κτήριο της, στην πλατεία Ελευθερίας, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Λάμπρο Βαμβακά.

Κατά την επίσκεψη της η Λένα Μπορμπουδάκη συνομίλησε και ευχαρίστησε τους εθελοντές αιμοδότες και τους επαγγελματίες υγείας που στελεχώνουν το σταθμό αιμοδοσίας στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, επισημαίνοντας την μεγάλη ανάγκη σε παροχή αίματος και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης προσέλευσης των εθελοντών αιμοδοτών, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού.

Στην κατεύθυνση αυτή, βάσει των συστάσεων του Υπουργείου Υγείας και των σχετικών αιτημάτων της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, της Διοίκησης του ΠΑΓΝΗ και του Τμήματος Αιμοδοσίας, η Περιφέρεια Κρήτης άμεσα ανταποκρινόμενη για μια ακόμα φορά, διέθεσε χώρους με ανεξάρτητη είσοδο από την οδό Δικαιοσύνης, για τη δημιουργία Σταθμού Αιμοδοσίας και την μεταφορά του έργου της αιμοληψίας εκτός νοσοκομείου.

Ο σταθμός λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:30 πμ έως τις 2:30μμ. Οι εθελοντές αιμοδότες για την προσέλευση και το ραντεβού τους μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 2813 400390.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News