Κορωνοϊός - Ρέθυμνο: Πειθαρχούν ακόμα και οι τελευταίοι «απείθαρχοι» πολίτες

Κρήτη
Κορωνοϊός - Ρέθυμνο: Πειθαρχούν ακόμα και οι τελευταίοι «απείθαρχοι» πολίτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντατικοί από το πρωί οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού στο Ρέθυμνο

Εντατικοί είναι από τις 6 τα ξημερώματα οι έλεγχοι της αστυνομίας τόσο στον κεντρικό ιστό της πόλης, όσο και στην επαρχία, προκειμένου να μπει «φρένο» στις άσκοπες μετακινήσεις των Ρεθυμνιωτών.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα όσοι Ρεθυμνιώτες βγήκαν σήμερα από τα σπίτια τους, στην πλειοψηφία τους έφεραν μαζί τους τις απαραίτητες βεβαιώσεις για τα σημεία στα οποία σκόπευαν να μετακινηθούν, ενώ δεν έλλειψαν και κάποιες περιπτώσεις πολιτών που απλώς ζήτησαν την βοήθεια των ένστολων προκειμένου να μάθουν από που μπορούν να προμηθευτούν την φόρμα που θα πρέπει να συμπληρώσουν.

Ωστόσο, σήμερα ήταν ημέρα προσαρμογής στο μέτρο, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και τους Λιμενικούς να αρκούνται μόνο σε συστάσεις προς τους «απείθαρχους» πολίτες, ενώ από αύριο το πρωί όσοι δεν θα συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρμοδίων και δεν φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα τους επιβάλλεται το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Σε γενικές γραμμές πάντως, η πλειοψηφία των Ρεθυμνιωτών δείχνει να έχει αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης και να έχει «μείνει σπίτι»!

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News