Πυροβολισμοί στα Χανιά: Κρίσιμες ώρες για το γιατρό και τη σύζυγο του - Τι δήλωσε γειτόνισσα

Κρήτη
Πυροβολισμοί στα Χανιά: Κρίσιμες ώρες για το γιατρό και τη σύζυγο του - Τι δήλωσε γειτόνισσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός το απόγευμα της Κυριακής σε ΕΚΑΒ και ΕΛ.ΑΣ έπειτα από πληροφορία ότι άνδρας είχε κάνει χρήση όπλου τόσο σε βάρος της γυναίκας του όσο και κατά του εαυτού του, σε μια αποτυχημένη ωστόσο προσπάθεια αυτοχειρίας

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στο Πασακάκι Χανίων μετά το αιματηρό περιστατικό που συνέβη λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής.

61χρονος φέρεται να πυροβόλησε από κοντινή απόσταση την σύζυγο του στο σπίτι τους, τραυματίζοντας την στην κοιλιακή χώρα και εν συνέχεια έστρεψε το πυροβόλο όπλο πάνω του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο ίδιος στο κεφάλι .

Στην περιοχή υπήρξε μεγάλη αναστάτωση με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ να σπεύδουν προκειμένου να μεταφέρουν τάχιστα τους τραυματίες στο νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύονται στην εντατική.

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του γιατρού, ενώ σοβαρή είναι και η κατάσταση για την 56χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα και με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων κ. Μπέα που μίλησε το βράδυ της Κυριακής στο neakriti. gr, ο άνδρας δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη ενώ η γυναίκα που δέχτηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται και εκείνη στην εντατική μονάδα σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Παραμένουν άγνωστα τα αίτια του αιματηρού περιστατικού 

 Γείτονες του ζευγαριού που άκουσαν τους πυροβολισμούς, φέρεται να ειδοποίησαν τις αρχές, ενώ όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι αντίκρυσαν το ζευγάρι μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Από την πρώτη στιγμή δύναμη της αστυνομίας βρέθηκε στο σπίτι του ζευγαριού, ενώ οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το αιματηρό περιστατικό παραμένουν άγνωστες και διερευνώνται από την αστυνομία.

Η δήλωση γειτόνισσας

«Είδα τώρα αστυνομία… Την κοπελιά ήξερα επειδή έχουμε γεννηθεί εδώ μαζί… Μια πολύ καλή κοπέλα από εκεί και μετά δεν ξέρω κάτι άλλο», ανέφερε στο φακό της ΚΡΗΤΗ TV, γειτόνισσα που μένει κοντά στο σπίτι του ζευγαριού ενώ σε ερώτηση αν υπήρξαν καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού, δήλωσε άγνοια, τονίζοντας ότι δεν ξέρει καθένας στο σπίτι του.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τον τόπο του αιματηρού περιστατικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News