Στα Χανιά η Ντ. Μπακογιάννη για τα ανοικτά μέτωπα της εξωτερικής πολιτικής

Χανιά
Στα Χανιά η Ντ. Μπακογιάννη για τα ανοικτά μέτωπα της εξωτερικής πολιτικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κρήτη βρίσκεται η Ντόρα Μπακογιάννη και συγκεκριμένα στα Χανιά

Η βουλευτής και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στα Χανιά, σε εκδήλωση του «Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών "Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος"».

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος Χαλέπα Χανίων, και σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα η κ. Μπακογιάννη μίλησε για «Τα ανοικτά μέτωπα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής από το 1974».

Για την εξωτερική πολιτική επίσης μίλησαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στα πολύ σημαντικά ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, ενώ στάθηκαν κυρίως στο Κυπριακό και στο θέμα των Σκοπίων.

Σχολιάστηκε επίσης από την κ. Μπακογιάννη, ο μίνι ανασχηματισμός που έγινε σήμερα, λέγοντας ότι «τα πρόσωπα τα οποία τοποθετήθηκαν από την κυβέρνηση ήταν ξεχασμένα από το πολιτικό τοπίο της χώρας».

Μάλιστα, η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες όπως τόνισε θα οδηγήσουν νωρίτερα και στις βουλευτικές εκλογές τη χώρα.

Τη συζήτηση συντόνιζε ο γενικός διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» Νικόλαος Παπαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News