Νεκρή η οδηγός στο τροχαίο δυστύχημα στις Μουρνιές

Χανιά
Νεκρή η οδηγός στο τροχαίο δυστύχημα στις Μουρνιές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα συνταράσσει ολόκληρη την Κρήτη

Κατέληξε τελικά η 58χρονη οδηγός του αυτοκινήτου μετά το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη λεωφόρο Μουρνιών στα Χανιά λίγο μετά τις 8 το πρωί.

«Οι προσπάθειες ανάνηψης είχαν ξεκινήσει από τους διασώστες του ΕΚΑΒ» αναφέρει στο neakriti.gr o Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων κ. Γιώργος Ζουρίδης και συνεχίζει λέγοντας «και στο νοσοκομείο έγιναν 10 προσπάθειες ανάνηψης ωστόσο η γυναίκα δεν τα κατάφερε και κατέληξε».

Σημειώνεται ότι πλέον μετράμε 25 νεκρούς στην άσφαλτο της Κρήτης, 25 συνάνθρωποί μας έχουν χάσει την ζωή τους εντελώς άδικα και πρόωρα.

Στο Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται επίσης – ευτυχώς χωρίς να αντιμετωπίζει κίνδυνο η ζωή του – ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Παράλληλα, στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν και 2 οχήματα της Πυροσβεστικής προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες πλύσεις και τον καθαρισμό του οδοστρώματος ώστε να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία με ασφάλεια η λεωφόρος Μουρνιών.

Επίσης στο σημείο βρέθηκαν και Αστυνομικοί προκειμένου να καταγράψουν το περιστατικό και να διερευνήσουν τα αίτια του ατυχήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News