Νέα πτέρυγα για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων

Χανιά
Νέα πτέρυγα για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη συμβολή επιχειρηματιών της πόλης, η δημιουργία της νέας πτέρυγας

Μια νέα πτέρυγα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων εγκαινιάστηκε αναβαθμίζοντας τις εργασιακές συνθήκες του προσωπικού και ταυτόχρονα το επίπεδο παροχής διοικητικών υπηρεσιών στους πολίτες.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία τοπικών αρχών, επιχειρηματιών της πόλης και του περιφερειακού διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης κ. Νίκου Λαγουδάκη ο οποίος τόνισε τη σημασία του εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του πυροσβεστικού σώματος.

Στο τμήμα που προϋπήρχαν κοιτώνες για τους πυροσβεστικούς υπαλλήλους έγιναν παρεμβάσεις αναβάθμισης και πλήρους ανακατασκευής για τη δημιουργία γραφείων. Στη νέα πτέρυγα, στεγάζονται η διοίκηση, τα γραφεία πυρασφάλειας και το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων.

Οι παρεμβάσεις έγιναν με πρωτοβουλία του διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών της περιφερειακής ενότητας πύραρχου Δημοσθένη Μπουντουράκη και με δωρεές επιχειρηματιών.

«Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον κ. Μπουντουράκη όσο και στους επιχειρηματίες που συνέδραμαν οικονομικά. Έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα προς όφελος των πυροσβεστών που υπηρετούν στην υπηρεσία και των πολιτών που θα προσέρχονται σε αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις», δήλωσε ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Λαγουδάκης.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στα Χανιά αναφέρθηκε και στην επόμενη αντιπυρική περίοδο τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι οι υπηρεσίες της πυροσβεστικής σε συνεργασία με τις αρχές σε όλη την Κρήτη προετοιμάζονται ήδη για την επόμενη αντιπυρική περίοδο. «Ευελπιστούμε πως με την κατάλληλη προετοιμασία και την καλή συνεργασία όλων θα πετύχουμε το στόχο μας που είναι όσο το δυνατόν λιγότερες πυρκαγιές και μικρότερες καμένες εκτάσεις» σημείωσε ο κ. Λαγουδάκης.

Στη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων της νέας πτέρυγας απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι στους επιχειρηματίες που συνεισέφεραν στη συγκέντρωση του αναγκαίου κονδυλίου για την ανακατασκευή της. Την ικανοποίηση του που ένα όραμα ετών έγινε πραγματικότητα εξέφρασε ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χανίων κ. Δημοσθένης Μπουντουράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News