Κορωνοϊός: Έκλεισε café bar στο κέντρο των Χανίων, λόγω… όρθιων

Χανιά
Κορωνοϊός: Έκλεισε café bar στο κέντρο των Χανίων, λόγω… όρθιων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται τα «λουκέτα» και τα πρόστιμα στην Κρήτη  

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έλεγχοι των αρμοδίων κλιμακίων και της ΕΛ.ΑΣ. για την τήρηση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού σε νυχτερινά καταστήματα.

Μετά τα προχτεσινά «λουκέτα» σε δύο καταστήματα στη Χερσόνησο Ηρακλείου, επιβλήθηκε μία ακόμη αναστολή λειτουργίας σε νυχτερινό κατάστημα, αυτή τη φορά στα Χανιά.

Ειδικότερα, το βράδυ της Παρασκευής, μετά τους σχετικούς ελέγχους που έγιναν σε café bar στο κέντρο των Χανίων παρατηρήθηκε πως, πέραν του ότι το κατάστημα διέθετε υπεράριθμους πελάτες, κάποιοι από αυτούς ήταν όρθιοι, παρά το σχετικό μέτρο της Κυβέρνησης για την αποφυγή συνωστισμού.

Στο εν λόγω κατάστημα επιβλήθηκε αναστολή της λειτουργίας του για 15 ημέρες, καθώς και χρηματικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Stop στους όρθιους μέχρι τέλος Αυγούστου

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας, «Το μέτρο της απαγόρευσης όρθιων πελατών σε όλα τα νυχτερινά κέντρα, μπαρ, κλαμπ, κέντρα ζωντανής μουσικής, μπαρ-εστιατόρια, καφέ-μπαρ κ.λπ., με δυνατότητα μετατροπής χρήσης σε καταστήματα με τραπεζοκαθίσματα επεκτείνεται έως 31-08-2020».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News