Oι πελεκάνοι της λίμνης Ζαρού «μαγνητίζουν» τα φλας

Ηράκλειο
Oι πελεκάνοι της λίμνης Ζαρού «μαγνητίζουν» τα φλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαγεύει η λίμνη του Ζαρού ενώ τις τελευταίες μέρες έκαναν αισθητή την εμφάνιση τους πελεκάνοι!

Δεν είναι μόνο οι πανέμορφες και καθαρές παραλίες που κερδίζουν τους λεγόμενους repeaters στο νησί μας αλλά και οι ομορφιές στην ενδοχώρα και αυτή την εποχή, με τα άγρια τοπία, τα επιβλητικά βουνά και τα γραφικά χωριά, όπως αυτό του Ζαρού, το οποίο φημίζεται από τα πλούσια νερά του, το πράσινο, το φαράγγι, τα βυζαντινά μοναστήρια και όχι μόνο.

Γερμανοί και Γάλλοι ενθουσιάζονται από την επίσκεψη τους στη λίμνη του Ζαρού, απολαμβάνοντας τον καφέ τους, ταϊζοντας τις πάπιες ενώ τις τελευταίες μέρες και τους πελεκάνους που έκαναν αισθητή την εμφάνιση τους!

Εκατοντάδες είναι οι επαναλαμβανόμενοι τουρίστες και στην ενδοχώρα που απολαμβάνουν τη βόλτα τους στη λίμνη του Ζαρού, ανάμεσα στο πράσινο και στα δέντρα, πριν ακολουθήσουν το μονοπάτι που ξεκινά από τη λίμνη και καταλήγει στο εκπληκτικό δάσος του Ρούβα.

Και γκρουπ Ρώσων πραγματοποιούν εκδρομή στο όμορφο τοπίο το οποίο αποτελεί τον κατάλληλο προορισμό για τον περιηγητή που επιζητεί την επαφή με την φύση προσφέροντας κλίμα χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Επισκέπτες απολαμβάνουν εδέσματα της τοπικής κουζίνας αλλά και φρέσκιες πέστροφες, πριν αναχωρήσουν σε ιστορικά μοναστήρια και άλλους προορισμούς και όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, ο Ζαρός είναι μια άλλη όψη του νησιού που αξίζει να επισκεφθούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News