Σοβαρό τροχαίο στην Αγία Βαρβάρα - Φορτίο νταλίκας έπεσε πάνω σε ΙΧ

Ηράκλειο
Σοβαρό τροχαίο στην Αγία Βαρβάρα - Φορτίο νταλίκας έπεσε πάνω σε ΙΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρό τροχαίο στην Αγία Βαρβάρα δήμου Γόρτυνας νωρίς το βράδυ - Έντρομοι έβλεπαν νταλίκα με 27 τόνους αντίβαρα να έρχεται κατά πάνω τους - Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στο σημείο

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα! Το σοβαρό τροχαίο έλαβε χώρα εντός του χωριού και συγκεκριμένα λίγο πριν τη διακλάδωση προς Γέργερη.

Οδηγός νταλίκας, με κατεύθυνση προς Ηράκλειο, φορτωμένης με 27 τόνους αντίβαρα (3 μεγάλα) ανυψωτικού γερανού, ενώ έπαιρνε μία ελαφριά στροφή, γλίστρησαν, αφού δεν ήταν σωστά τοποθετημένα και «προσγειώθηκαν» πάνω στο καπό ΙΧ οχήματος στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι.   

Λίγο πριν τη διασταύρωση έντρομοι ο 61χρονος οδηγός του ΙΧ με την 54χρονη σύζυγό του, έβλεπαν το βαρύ όχημα να κατευθύνεται κατά πάνω τους.

Ευτυχώς ο 61χρονος οδηγός του ΙΧ είχε την προνοητικότητα να σταματήσει στην άκρη του δρόμου και βλέποντας την νταλίκα να κινείται απειλητικά με κατεύθυνση τον ίδιο και το όχημα το οποίο οδηγούσε, σταμάτησε και άρχισε να κορνάρει.

Το ζευγάρι βγήκε από το αυτοκίνητο σε κατάσταση σοκ, ωστόσο ευτυχώς είχαν άγιο, καθώς δεν έπαθαν το παραμικρό. Στο σημείο ο δρόμος έκλεισε, ενώ επικράτησε μεγάλη αναστάτωση.

Άμεσα έσπευσε οδική βοήθεια, καθώς και γερανός, ώστε να σηκώσει τα αντίβαρα που έφυγαν από το όχημα μεγάλου κυβισμού και να ελευθερώσει το δρόμο.

Η νταλίκα σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε ανάδοχο του έργου του δρόμου Μεσαράς -Ηρακλείου, όπου εκτελούνται έργα.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες από το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Μύρωνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι είναι εκείνοι που ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Μία παράπλευρη απώλεια αυτού του σοβαρού τροχαίου, ήταν να σπάσει μία σωλήνα, κατά πάσα πιθανότητα αποχέτευσης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η δυσοσμία είναι έντονη στην περιοχή.

Όποιος θέλει να περάσει από Αγ. Βαρβάρα θα πρέπει να κάνει παράκαμψη και να περάσει από τη Μεγάλη Βρύση. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News