Θρήνος για την 19χρονη Μελανθία που δεν ξύπνησε ποτέ...

Ηράκλειο
Θρήνος για την 19χρονη Μελανθία που δεν ξύπνησε ποτέ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα σε βαρύ κλίμα το τελευταίο αντίο στην 19χρονη σπουδάστρια του ΤΕΙ

Αποχαιρέτησαν με πόνο ψυχής την 19χρονη Μελανθία η οποία «έφυγε» αιφνιδιαστικά από τη ζωή βυθίζοντας σε πένθος οικογένεια και φίλους. Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου στο χωριό του Ρουφά στις 3 το μεσημέρι.

Σε βαρύ πένθος και η τοπική κοινωνία της Μεσαράς, καθώς η 19χρονη έφυγε από τη ζωή πριν καλά-καλά προλάβει να ανοίξει τα “φτερά” της... Η Μελανθία Κουρουθιανάκη από το Ρουφά της Μεσαράς, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες το μεσημέρι μέσα στο σπίτι όπου διέμενε εδώ και περίπου ένα χρόνο, στην πόλη του Ηρακλείου.

Η αδικοχαμένη 19χρονη, η οποία - σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία - φέρεται να έφυγε από τη ζωή από παθολογικά αίτια, βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε, στην περιοχή του Εσταυρωμένου, κοντά στα ΤΕΙ Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις ώρες που προηγήθηκαν, η φοιτήτρια του ΤΕΙ Κρήτης αναζητείτο εναγωνίως από συγγενείς της, αλλά και φιλικά της πρόσωπα.

Την αναζητούσαν

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελευταία φορά που η Μελανθία Κουρουθιανάκη έδωσε σημείο ζωής ήταν το βράδυ της Πέμπτης. Ειδικότερα, προχθές το βράδυ η 19χρονη σπουδάστρια του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό της πρόσωπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News