Οι μικροί ιστιοπλόοι του Ηρακλείου τραγούδησαν τα κάλαντα σε όλη την πόλη

Ηράκλειο
Οι μικροί ιστιοπλόοι του Ηρακλείου τραγούδησαν τα κάλαντα σε όλη την πόλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου και φέτος μετέδωσε το μήνυμα της ελπίδας, της αγάπης και της χαράς

Έφτασε η πιο όμορφη στιγμή του χρόνου, είναι εκείνη η μέρα που οι μικροί μας φίλοι βγαίνουν στους δρόμους, χτυπούν τα κουδούνια και πηγαίνουν από μαγαζί σε μαγαζί ψέλνοντας τα κάλαντα.

Το ίδιο έκαναν και οι μικροί ιστιοπλόοι του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου οι οποίοι σήμερα το πρωί, παραμονή Χριστουγέννων, έβαλαν τα κόκκινα σκουφιά τους και ξεχύθηκαν στο κέντρο.

Οι αθλητές τραγούδησαν τα κάλαντα μαζί με τους προπονητές τους σε όλη την πόλη: από την Περιφέρεια Κρήτης μέχρι το Λιμεναρχείο, όλες οι αίθουσες γέμισαν από όμορφες μελωδίες.

Μετέδωσαν και φέτος το μήνυμα της χαράς και της αισιοδοξίας, ενώ ολόκληρο το Ηράκλειο «πλημμύρισε» από χαμόγελα, χαμόγελα που χάρισαν απλόχερα οι μικροί μας φίλοι.

\

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου στο Facebook:

«Ευχαριστούμε τους προπονητές μας (@XristinaKapsali, @PapadakiOlga, @PapadakiVaggeli @MakridakiGiorgo) για την τέλεια διοργάνωση και τις εξαιρετικές κατασκευές και για όλο το γιορτινό και μοναδικό κλίμα που δημιούργησαν!!!! Και φυσικά μεγάλο ευχαριστώ στους μικρούς μας ιστιοπλόους και στις μαμάδες που πάντα είναι δίπλα μας!!

Special Credits στη μαμά @Αφροδίτη για όλα ;)

Είναι πραγματικά μεγάλη μας χαρά να συνεργαζόμαστε με τόσο υπέροχους ανθρώπους και με τόσο αξιολάτρευτα παιδιά!!!!

ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ !!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΑ ΑΠ ΤΟΝ Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου!!!!!!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News