Χαροπαλεύει ο 53χρονος - Αναζητούν το ασημί Golf μετά το σοβαρό τροχαίο στην Κνωσού

Ηράκλειο
Χαροπαλεύει ο 53χρονος - Αναζητούν το ασημί Golf μετά το σοβαρό τροχαίο στην Κνωσού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το σοβαρό τροχαίο και τον τραυματισμό 53χρονου, αναβίωσαν μνήμες από την παράσυρση του λαχειοπώλη

Aγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες των αρχών να εντοπίσουν τον οδηγό που άφησε πίσω του αιμόφυρτο τον 53χρονο μετά σοβαρό τροχαίο στην Κνωσού, λίγες ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά. Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για ένα ασημί Volkwagen Golf , μοντέλο του 1998-2004 το οποίο εθεάθη στο σημείο και μετά το τροχαίο «εξαφανίστηκε» ενώ αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο. Ο οδηγός καλείται να δώσει απαντήσεις για το τι συνέβη στο μοιραίο σημείο όπου συγκρούστηκε με τη μηχανή. 

Μάλιστα όποιος είδε το συμβάν ή γνωρίζει το παραμικρό παρακαλείται να επικοινωνήσει μετα τις αρχές για να βρεθεί η άκρη του νήματος.

Χαροπαλεύει ο 53χρονος

Ο 53χρονος δικυκλιστής συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο το βράδυ της Πέμπτης και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση από ορθοπεδικούς και αγγειοχειρουργούς. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση για νοσηλεία στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, με τους δικούς του ανθρώπους να αγωνιούν.

Σύμφωνα με το διευθυντή της ΜΕΘ του Βενιζελείου Ανέστη Κιούλπαλη που μίλησε στο neakriti.gr « η κατάσταση του τραυματία είναι πολύ σοβαρή καθώς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά τραύματα μεταξύ αυτών στα πόδια. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή στην μονάδα εντατική θεραπείας».

 Μνήμες από την παράσυρση του λαχειοπώλη

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος εμπλεκόμενος σε τροχαίο - είτε φέρει, είτε δε φέρει ευθύνη για την πρόκλησή του - εγκαταλείπει το σημείο του ατυχήματος, αφήνοντας αβοήθητο κάποιο συνάνθρωπό μας που τραυματίστηκε.

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2018, ένας 66χρονος άνδρας είχε βρει φρικτό θάνατο, καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, στην Παρηγοριά, στην παλιά εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου. Περίπου μισή ώρα πριν την αλλαγή του χρόνου, ο 66χρονος λαχειοπώλης μετέβη σε μίνι-μάρκετ της περιοχής, ψάχνοντας ένα ρόδι για να τηρήσει το έθιμο που - σύμφωνα με τις λαϊκές δοξασίες - φέρνει καλοτυχία.

Ο 66χρονος δε βρήκε το ρόδι, το οποίο σκόπευε να σπάσει στην είσοδο του σπιτιού του, και αφού αποχαιρέτησε το προσωπικό του καταστήματος, αποχώρησε από αυτό. Δευτερόλεπτα μετά, οι δύο νεαροί που βρίσκονταν μέσα στο μίνι-μάρκετ άκουσαν τον θόρυβο από την παράσυρση του 66χρονου και έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί...

Ο άτυχος λαχειοπώλης, αφού έλεγξε τον δρόμο, διέσχισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας και σταμάτησε πάνω στη διαχωριστική γραμμή. Εκεί χτυπήθηκε από αγροτικό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 44χρονος άνδρας, που φέρεται να οδηγούσε το αυτοκίνητο που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του λαχειοπώλη, εγκατέλειψε το σημείο.

(Κεντρική φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News