Προσλήψεις στο Δήμο Ηρακλείου: Οι νέες θέσεις εργασίας

Κρήτη
Προσλήψεις στο Δήμο Ηρακλείου: Οι νέες θέσεις εργασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από αύριο η υποβολή των αιτήσεων για τις τρεις νέες θέσεις εργασίας για δασκάλους και εικαστικούς

Το «άνοιγμα» νεών θέσεων εργασίας ανακοινώνει η Δημοτική - Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού - Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου.

Πρόκειται για 3 θέσεις εργασίας στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) της Δημοτικής Επιχείρησης, στο πλαίσιο της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Σημειώνεται ότι η έδρα της υπηρεσία είναι το Ηράκλειο.

Αναλυτικότερα, ζητείται 1 άτομο με ειδικότητα «ΠΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ» και 2 άτομα με ειδικότητα «ΠΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ».

Σύμφωνα με την προκήρυξη οι 3 επιλαχόντες πρόκειται να συνάψουν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η οποία θα διαρκέσει, είτε μέχρι τις 31 Αυγούστου 2019, είτε - εάν το πρόγραμμα που πρόκειται να στελεχώσουν πάρει παράταση ή συνεχιστεί - μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών, ενώ η υποβολή των αιτήσεων θα ξεκινήσει από αύριο, Τρίτη, 15 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου.

Απαιτούμενα προσόντα

  • Για την ειδικότητα «ΠΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ»:

Πτυχίο Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης ή Καλών Τεχνών ή Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης με κατεύθυνση Εικαστικών ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

  • Για την ειδικότητα «ΠΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ»:

Πτυχίο ή δίπλωμα Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης ή Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής με κατεύθυνση Δασκάλου ή Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής με κατευθύνσεις: α) Συνεχούς Εκπαίδευσης είτε β) Εκπαίδευσης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ή Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής με ειδίκευση στην Παιδαγωγική ή Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με ειδίκευση στην Παιδαγωγική ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

Για να δείτε ολόκληρη την ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ μπείτε ΕΔΩ

Για να διαβάσετε το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ μπείτε ΕΔΩ

Για την ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ μπείτε ΕΔΩ

Για την ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ μπείτε ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News