«Μπλόκο» στο κλείσιμο του δρόμου Αγίας Βαρβάρας – Πανασού

Ηράκλειο
«Μπλόκο» στο κλείσιμο του δρόμου Αγίας Βαρβάρας – Πανασού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμη και ασφαλιστικά μέτρα προτείνουν οι κάτοικοι για την τεράστια ταλαιπωρία που ζουν

Μέσω της νομικής οδού ετοιμάζονται κάτοικοι και φορείς του Πανασού και των άλλων χωριών της Πάνω Ρίζας να “ακυρώσουν” το κλείσιμο του δρόμου Αγίας Βαρβάρας-Πανασού, λόγω εργασιών στον υπό κατασκευή άξονα Ηρακλείου-Μεσαράς.

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ανακοίνωσε χθες τη διακοπή της κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδός Αγ. Βαρβάρας-Πανασού για διάστημα ενάμιση σχεδόν μήνα και συγκεκριμένα μέχρι τις 10 Μαρτίου. Το κλείσιμο του δρόμου έχει βγάλει “στα κάγκελα” τους κατοίκους σε Πανασό, Γέργερη και Νίβρυτο, καθώς καταγγέλλουν ότι αποκόπτονται κυκλοφοριακά και αναγκάζονται σε μια μεγάλη καθημερινή ταλαιπωρία.

Διαμαρτυρία των κατοίκων 

Μάλιστα το πρωί της Παρασκευής οι κάτοικοι πραγγματοποίησαν διαμαρτυρία αναρτώντας πανό στο οποίο αναγραφόταν "διατηρούμε το δρόμο ανοιχτό". 

Και στη χθεσινή συνέλευση, που έγινε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πανασού, οι κάτοικοι έδειξαν να προσανατολίζονται στη χρονική αυτή φάση σε νομικές κινήσεις, όπως εν προκειμένω η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, και όχι σε κινητοποιήσεις που θα περιλαμβάνουν κλείσιμο δρόμων. Αυτός ήταν ο βασικός προσανατολισμός που αποτυπώθηκε στη χθεσινή ανοιχτή συνέλευση, ενώ το βλέμμα είναι στραμμένο στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας, που συγκαλείται σήμερα το μεσημέρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News