Γεροπόταμος: Τα τραγικά «χτυπήματα» της μοίρας στην οικογένεια της 30χρονης

Ηράκλειο
Γεροπόταμος: Τα τραγικά «χτυπήματα» της μοίρας στην οικογένεια της 30χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζουν όσα περιγράφει η ξαδέρφη της οικογένειας Τζαγκαράκη

Από τη μια στιγμή στην άλλη, δύο οικογένειες βυθίστηκαν στο πένθος… Από τη μία στιγμή  στην άλλη, 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους με έναν από τους πλέον τραγικούς τρόπους, αφότου τους παρέσυραν τα ορμητικά νερά του χειμάρρου του Γεροποτάμου.

Πρόκειται για τον 29χρονο, Κωνσταντίνο Γιαννακάκη και την 30χρονη σύζυγό, Ροδούλα Τσαγκαράκη, της μητέρα της, την 57χρονη Μαρία Χατζηπάνου, καθώς και τη μικρότερη κόρη της τελευταίας, την 20χρονη, Μαριλένα Τσαγκαράκη.

Η οικογένεια της 30χρονης, βέβαια, φαίνεται πως είχε βιώσει αρκετές ακόμη τραγωδίες…

Πριν από μερικά χρόνια, η οικογένεια της 30χρονης «έχασε» ξαφνικά τον πατέρα, ενώ η ίδια και ο 29χρονος σύζυγός της «έχασαν» το πρώτο μωρό που κυοφορούσε η Ροδούλα…

Το τηλεφώνημα για το 6 μηνών βρέφος και η ξαφνική αναχώρηση

Σύμφωνα με ξαδέρφη της 30χρονης Ροδούλας και της 20χρονης Μαριλένας, το μόλις 6 μηνών κοριτσάκι της 30χρονης και του 29χρονου, το μποιραίο βράδυ του Σαββάτου, είχε μείνει στο σπίτι της μητέρας του Κωνσταντίνου, προκειμένου το νεαρό ζευγάρι να μεταβεί σε γάμο, μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της συζύγου.

Όμως, ένα τηλεφώνημα από την πεθερά της 30χρονης, έκανε τη οικογένεια να φύγει νωρίτερα από το γαμήλιο τραπέζι...

Όπως είπε η ξαδέρφη της οικογένειας στο newsit.gr: «Η 30χρονη και ο 29χρονος σύζυγός της, έφυγαν από τον Άγιο Νικόλαο, όπου μένουν και πήγαν στις Αρχάνες για να πάρουν τη μητέρα και την αδερφή της γυναίκας και να πάνε σε γάμο συγγενικού προσώπου στην Πόμπια.

Στο γυρισμό, είτε έχασαν το δρόμο, είτε επέλεξαν αυτόν για να πάνε πιο γρήγορα στο σπίτι τους. Έφυγαν νωρίς από τη δεξίωση γιατί η 30χρονη μιλούσε με τη πεθερά της, στην οποία είχε αφήσει το μωρό για να πάει στο γάμο και αυτή της είπε ότι το παιδί είχε πυρετό και έκανε εμετούς.»

Η τρίτη αδερφή που μένει πίσω

Τραγικές στιγμές φαίνεται πως βίωσε και η τρίτη αδερφή της οικογένειας, η οποία ζούσε μαζί με την 20χρονη Μαριλένα και την 57χρονη μητέρα τους.

Όπως αναφέρει η ξαδέρφη: «Η τρίτη από τις αδερφές, αυτή που δεν πήγε στο γάμο, μένει στις Αρχάνες, με τον άνδρα της και το μωρό της, στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα και τη μικρή αδερφή της.

Αυτή ξύπνησε, περίπου, στις 4 τα ξημερώματα για να ταΐσει το μωρό της και διαπίστωσε ότι η μητέρα και η αδερφή της δεν είχαν επιστρέψει. Τους τηλεφώνησε, αλλά τα κινητά τους ήταν κλειστά. Ανησύχησε, σκέφτηκε μήπως έμειναν στο σπίτι της 30χρονης, στον Άγιο Νικόλαο και τηλεφώνησε στους γονείς του 29χρονου συζύγου της.

Όταν έμαθε ότι δεν είχαν πάει ούτε εκεί, πήρε την αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνισή τους. Οι αστυνομικοί ήταν ήδη στο σημείο, αφού, λίγα λεπτά πριν το δυστύχημα, η 30χρονη με το σύζυγό της είχαν καλέσει την Άμεση Δράση. Απλώς, διασταύρωσαν τα στοιχεία και κατάλαβαν ποιοι επέβαιναν στο αυτοκίνητο.»

Ο πατέρας που «έφυγε» την ημέρα της γιορτής

Το παρόν αποτελεί ακόμη ένα ξαφνικό «χτύπημα» της μοίρας, για την αδερφή - αυτή τη φορά - της οικογένειας της 30χρονης Ροδούλας, η οποία και έμεινε πίσω... Κι αυτό γιατί η οικογένεια είχε ήδη περάσει μία τραγωδία, χάνοντας τον πατέρα της.

Όπως αναφέρει η ξαδέρφη της οικογένειας: «Εργαζόταν σε φούρνο ο θείος μου, όλη του τη ζωή. Δούλευε, συνεχώς, νύχτα και την ημέρα που βγήκε στη σύνταξη ήταν χαρούμενος και έλεγε ότι στο εξής θα χαιρόταν την οικογένειά του και τρεις κόρες του.

Είχε καλέσει εκείνη την ημέρα φίλους στο σπίτι, για να φάνε. Ήταν μέρα χαράς. Είχα αναλάβει το ψήσιμο. Και τότε συνέβη κάτι αναπάντεχο. Πήγε να κόψει λεμόνια από τον κήπο και πέθανε. Έτσι ξαφνικά, από ανακοπή.

Η γυναίκα του και οι τρεις κόρες έμειναν μόνες και ήταν βαθιά σοκαρισμένες και λυπημένες από τον αναπάντεχο θάνατό του. Τον αγαπούσαν πάρα πολύ και τον πένθησαν πολύ καιρό.»

Το μωρό της Ροδούλας και του Κωνσταντίνου, που πέθανε στη γέννα

Ένα χρόνο μετά το θάνατο του πατέρα της οικογένειας Τζαγκαράκη, η 30χρονη Ροδούλα έμεινε έγκυος και η θλίψη, έδωσε τη θέση της στη χαρά. Όχι όμως για πολύ.

«Η 30χρονη είχε σχέση με τον 29χρονο σύζυγό της από τότε. Και δυόμισι χρόνια πριν, έμεινε έγκυος. Είχε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη, αλλά το μωρό πέθανε την ώρα της γέννας. Στεναχωρήθηκε, απελπίστηκε και πίστευε ότι δεν θα αποκτήσει πια παιδί.

Όμως, πριν οκτώ μήνες γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και το ζευγάρι, που έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο, αποφάσισε να κάνει και θρησκευτικό, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Είναι κρίμα, η μοίρα είχε χτυπήσει αλύπητα την οικογένεια τα τελευταία τρία χρόνια. Εγώ τώρα σκέφτομαι και την αδερφή που έχει μείνει πίσω, αυτήν που έχασε μέσα σε ένα λεπτό όλη της την οικογένεια. Μάνα και δυο αδερφές, ενώ είχε χάσει και τον πατέρα της πριν τρία χρόνια.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News