Άνοιγμα Κουράκη σε κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς

Ηράκλειο
Άνοιγμα Κουράκη σε κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Απαιτούνται όραμα, σχέδιο, συνθέσεις και υπέρβαση ξεπερασμένων αντιλήψεων" αναφέρει η παράταξη

Με την εκδήλωση της παρουσίασης των Αρχών του Προγράμματος μας και των Στρατηγικών Παρεμβάσεων για το Δήμο Ηρακλείου, δόθηκε η ευκαιρία στη δημοτική κίνηση "Ηράκλειο 3.7.5"να αναδείξει και να προβάλλει τη συναίνεση και τη συνεργασία ως αναγκαίες προϋποθέσεις επίτευξης ουσιαστικού έργου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης:

"Τώρα ξεκινά η επόμενη φάση επικοινωνίας με τη συστηματική διαβούλευση με τους πολίτες καθώς η Δημοτική μας κίνηση είναι Ανεξάρτητη και Ανοικτή σε ιδέες, προτάσεις και ανθρώπους.

Στο πλαίσιο αυτό απευθυνόμαστε σε όλους, στους δημότες, στους τοπικούς φορείς, στις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις που συμφωνούν με τις αρχές και τις προτεραιότητες μας, να συμβάλουν στην κοινή προσπάθεια για το καλό του τόπου μας.

Η συμμετοχή και η στήριξη ευρύτερων δυνάμεων θα εμπλουτίσει τον προγραμματικό μας λόγο, θα πολλαπλασιάσει την εμβέλεια της κίνησης μας και θα επιβεβαιώσει ότι για να πάμε Μπροστά και να πετύχουμε απαιτούνται όραμα, σχέδιο, συνθέσεις και υπέρβαση ξεπερασμένων αντιλήψεων. 

Είναι βέβαιο ότι απαιτείται ένα νέο κύμα Δημιουργίας και Προόδου Ανοιχτό, Ενωτικό, βαθιά Δημοκρατικό πάνω από σκοπιμότητες και ανταγωνισμούς για να κτίσουμε το Ηράκλειο της Νέας Εποχής.

Ας το τολμήσουμε.

Η δύναμη και το μέλλον βρίσκονται στη συνεννόηση και στη συνεργασία και στη σκληρή δουλειά".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News