Αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής για τους κατοίκους στο Αρκαλοχώρι

Ηράκλειο
Αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής για τους κατοίκους στο Αρκαλοχώρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια σημαντική δωρεά για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής προχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου

Η εγκατάσταση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, στο κατάστημα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας στο Αρκαλοχώρι, δωρεά του Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου της ομώνυμης Ιεράς Μητροπόλεως.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας και εν συνεχεία ευχαρίστησε όσους συνέβαλλαν σε αυτή την προσπάθεια τον ιατρό κ. Αντώνιο Χρονάκη και τον π. Ελευθέριο Σκουλά, για το έργο που επιτελούν.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, η πρ. Βουλευτής Ηρακλείου κ. Μαρία Σκραφνάκη, ο κ. Ζήνων Κοζανάς Επικεφαλής Δικτύου Καταστημάτων, η κ. Νέλλη Σπυριδάκη Δ/ντρια Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας Αρκαλοχωρίου και σύνολο το προσωπικό, η κ. Μαρία Μπαθιανάκη Δ/ντρια Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου, ο κ. Αντώνης Χρονάκης Ιατρός, ο κ. Παντελής Αποδουλιανάκης Εφοριακός, η κ. Νίκη Νταναλάκη Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου, ο κ. Στέφανος Ψυλλάκης Δ/ντης 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου, ο κ. Γεώργιος Αλεβιζάκης Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου, ο κ. Μανώλης Σμυρνάκης Πρόεδρος Εμπόρων και Βιοτεχνών Αρκαλοχωρίου, ο κ. Άρης Λαμπράκης Πρόεδρος Φίλων Κέντρου Υγείας και πλήθος κόσμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News