Τον Δήμο Ηρακλείου διεκδικεί ο Μανώλης Βασιλάκης

Ηράκλειο
Τον Δήμο Ηρακλείου διεκδικεί ο Μανώλης Βασιλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κύβος ερρίφθη για μια ακόμη υποψηφιότητα για τον δημαρχιακό θώκο του Ηρακλείου!

Η “Ηράκλεια Πρωτοβουλία” ανακοίνωσε επίσημα χθες το πρόσωπο που θα κατέβει επικεφαλής του ψηφοδελτίου της για τη Λότζια και δεν είναι άλλο από τον πρώην αντιδήμαρχο και πρώην πρόεδρο της παράταξης Μανόλη Βασιλάκη.

Μάλιστα, έχει προγραμματιστεί και σχετική επίσημη παρουσίαση για τις 11 το πρωί του Σαββάτου στο δημοτικό κτήριο της οδού Ανδρόγεω.

«Η Συντονιστική Επιτροπή της “Ηράκλειας Πρωτοβουλίας” ανακοινώνει ότι ο υποψήφιος δήμαρχος, που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, είναι ο κ. Μανόλης Βασιλάκης, πολιτικός μηχανικός, πρώην αντιδήμαρχος Ηρακλείου και επί σειρά ετών πρόεδρος της “Ηράκλειας Πρωτοβουλίας”.

Η παρουσίασή του θα γίνει το Σάββατο 16 Μαρτίου και ώρα 11 π.μ., στην αίθουσα “Μανόλης Καρέλλης”, στον Β’ όροφο του δημοτικού κτηρίου της οδού Ανδρόγεω, και θα είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη.

Τον υποψήφιο δήμαρχο θα προλογίσει ο κ. Κώστας Βαρβεράκης, εκπαιδευτικός, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής και πρώην πρόεδρος της “Ηράκλειας Πρωτοβουλίας”.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κ. Άννα Παπαχρονάκη, ζωγράφος, πρόεδρος της “Ηράκλειας Πρωτοβουλίας”», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρόγραμμα της σαββατιάτικης εκδήλωσης έχει ως εξής:

- 11 π.μ.: Προσέλευση.

- 11:15 π.μ.: Σύντομη παρουσίαση του κ. Μανόλη Βασιλάκη από τον κ. Κώστα Βαρβεράκη.

- 11:25 π.μ.: Μανόλης Βασιλάκης, «Η πορεία της “Ηράκλειας Πρωτοβουλίας” προς τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου».

- 12 μ.: Ερωτήσεις-τοποθετήσεις.

- 12:15 μ.μ.: Λήξη-μικρό κέρασμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News