Νέο τροχαίο στο Ηράκλειο: Στην εντατική δικυκλιστής μετά από σύγκρουση

Ηράκλειο
Νέο τροχαίο στο Ηράκλειο: Στην εντατική δικυκλιστής μετά από σύγκρουση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ύψος του Παγκρήτιου Σταδίου συγκρούστηκε με Ι.Χ.

Δεν έχουν τελειωμό τα τροχαία ατυχήματα στους δρόμους της Κρήτης, αφού λίγες ώρες πριν το θανατηφόρο στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών με θύμα μία 22χρονη κοπέλα, άλλο ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος του Παγκρήτιου Σταδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα μηχανάκι στη 1 μετά τα μεσάνυχτα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο 35χρονος δικυκλιστής.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία και στη συνέχεια να τον μεταφέρουν στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου κ. Μοσχοβάκη, ο δικυκλιστής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο 35χρονος βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Αναφορικά με την οδηγό του αυτοκινήτου, πρόκειται για μία 53χρονη γυναίκα η οποία δεν τραυματίστηκε από το τροχαίο και δε χρειάστηκε η διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση των τραυματιών του θανατηφόρου τροχαίου στο Ρέθυμνο

Θετικά είναι τα νέα για τους δύο τραυματίες του δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Ασή Γωνιά Ρεθύμνου με θύμα τον 27χρονο Στέλιο που βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ο ένας εκ των τραυματιών παραμένει στην εντατική του νοσοκομείου Ρεθύμνου και σύμφωνα με τον διοικητή κ. Φραγκιαδάκη, η κατάσταση του δείχνει σημάδια βελτίωσης. Μάλιστα τις επόμενες μέρες, ο άντρας θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ορθοπεδικής φύσεως για τα τραύματα που φέρει στο πόδι και στη λεκάνη.

Ο δεύτερος τραυματίας παραμένει στην Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου. Χτες, Παρασκευή υπεβλήθη σε επέμβαση στην περιοχή του ισχίου και η κατάστασή του εξελίσσεται θετικά.  

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News