Συγκλονιστικά λόγια για την Κωνσταντίνα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ηράκλειο
Συγκλονιστικά λόγια για την Κωνσταντίνα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα μαύρα ντύθηκε η οικογένεια της 22χρονης της λίγο πριν το Πάσχα

«Βαριά» είναι η ατμόσφαιρα στο Πολυτεχνείο Κρήτης για την 22χρονη Κωνσταντίνα Δαγαλάκη που «έφυγε» από τη ζωή πριν προλάβει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Στα μαύρα ντύθηκε η οικογένειά της λίγο πριν το Πάσχα. Η φοιτήτρια ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και συγκλονιστικά είναι τα λόγια συμφοιτητών της, αλλά ακόμα και ανθρώπων που δεν γνώριζαν την άτυχη φοιτήτρια και σοκαρίστηκαν στο άκουσμα της είδησης. 

Όπως ανέφερε Κρητικιά σε ανάρτησή της :

«Κωνσταντίνα σήκω να φύγουμε, Κωνσταντίνα σήκω και πάμε,

γιατί είμαι μέσα στους νεκρούς Κωνσταντίνα και φοβάμαι.

Σήκω να δεις τους συμφοιτητές σου, πως πάνε στο Πολυτεχνείο

 κι εσύ κοιμάσαι Κωνσταντίνα μας μες το Νεκροταφείο,

σήκω και πέταξε ψηλά του χάρου τα σεντόνια,

σήκω και πέταξε ψηλά να σ' αγαπούμε αιώνια.

Ελαφρύ να είναι το χώμα που θα σε σκεπάσει

και ο Θεός να δώσει παρηγοριά στους γονείς σου!

Η Κωσταντίνα που ήταν φοιτήτρια της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου, σκοτώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο Ηρακλείου- Μοιρών, ενώ ένας ακόμα 20χρονος που επέβαινε στο ΙΧ τραυματίστηκε σοβαρά. Ο 20χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζελείου και τις επόμενες ημέρες –εκτός απροόπτου- πρόκειται να μεταφερθεί σε θάλαμο του νοσοκομείου.

Συγγενείς, φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρέτησαν την 22χρονη την Κυριακή των Βαΐων στο ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μασταμπά στο Ηράκλειο. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδει το χαμόγελό της, ότι 22χρονη φοιτήτρια δεν περάσει ποτέ ξανά το κατώφλι της Σχολής και δεν θα ξανακαθίσει ποτέ στα έδρανα...

Θρήνος στο Πολυτεχνείο και το ΠΑΓΝΗ

Για δεύτερη φορά το Πολυτεχνείο Κρήτης θρηνεί το θάνατο φοιτήτριας σε τροχαίο αφού προηγήθηκε ο χαμός της Στέλλας τον Αύγουστο του 2017.

Σύμφωνα με τον καθηγητή κ.Πουλιέζο «Το Πολυτεχνείο Κρήτης για μία ακόμη φορά θρηνεί τον άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου, μέλους της Πολυτεχνικής μας Κοινότητας. Στις, 20 Απριλίου 2019 τα ξημερώματα, η φοιτήτρια της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (ΜΠΔ) Κωνσταντίνα Δαγαλάκη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου».

Ανακοίνωση εξέδωσε και το προσωπικό του ΠΑΓΝΗ στην οποία αναφέρεται:

"Ακόμη μια θλιβερή μέρα για το ΠαΓΝΗ σήμερα, καθώς η 21χρονη κόρη συναδέλφων τραυματίστηκε σε τροχαίο, θανάσιμα. Όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για το άδικο και τραγικό γεγονός και συμπαραστέκεται ηθικά στους συνάδελφους Αλέκο Δαγαλάκη και Αναστασία Ουλαπτσιόγλου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συναδέλφους και την οικογένεια τους.

Καλό ταξίδι Κωνσταντίνα". 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News