Μακάβριο μπέρδεμα σε κηδεία στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Μακάβριο μπέρδεμα σε κηδεία στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σορός του νεκρού προκάλεσε σύγχυση στους συγγενείς

Ένα απίστευτο μπέρδεμα σημειώθηκε σε μία πολύ προσωπική στιγμή μιας οικογένειας σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου και συγκεκριμένα στην κηδεία ενός άντρα που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τη σύζυγο ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών που μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV, συγγενής του εκλιπόντος φέρεται να μην αναγνώρισε τη σορό που βρισκόταν μέσα στο φέρετρο και αυτό συνέβη λόγω της παραμόρφωσης που είχε υποστεί τον τελευταίο καιρό το πρόσωπο του ανθρώπου που έφυγε από τη ζωή.

Τότε ήταν που ξεκίνησε το μακάβριο αυτό μπέρδεμα: Σύμφωνα πάντα με τη σύζυγο του ιδιοκτήτη, ο συγγενής του ανθρώπου που «έφυγε» δεν ήθελε να πραγματοποιηθεί η κηδεία διότι θεωρούσε πως είχε γίνει λάθος και μέσα στο φέρετρο δεν ήταν ο αδερφός του.

Έτσι, οι στενοί συγγενείς κλήθηκαν να αναγνωρίσουν ξανά τον άνθρωπό τους και όπως τονίζει η γυναίκα από το γραφείο τελετών, επρόκειτο για τη σωστή σορό. Δεν είχε γίνει κάποιο λάθος. Η παραμόρφωση του εκλιπόντος, ωστόσο, προκάλεσε το μπέρδεμα και τη μεγάλη ανησυχία σε συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν στην κηδεία για να που το τελευταίο «αντίο» στον άνθρωπο.

«Ο άνθρωπος ήταν εξασθενημένος απ’ την αρρώστια του, πάρα πολύ. Ήταν εντελώς παραμορφωμένος και είχαμε προσπαθήσει να τον φροντίσουμε. Στην Εκκλησία πάνω από το νεκρό μοιρολογούσαν η γυναίκα του και τα αδέρφια του. Ξαφνικά ένας αδερφός λέει “παιδιά δεν είναι αυτός ο αδερφός μας!».

Δημιουργήθηκε αναστάτωση και το γραφείο τελετών, με τη συνοδεία αδερφών του νεκρού πήγαν σε νεκροτομείο δημόσιου Νοσοκομείου και ξαναγυρίσανε πάλι τον ίδιο νεκρό. Το τι μπορεί να υποστηρίζει ο συγκεκριμένος άνθρωπος και γιατί είναι δικαίωμα του. Δεν ξέρουμε ούτε γιατί τα λέει, ούτε μας αφορά», τονίζει η σύζυγος του ιδιοκτήτη.

Σε κάθε περίπτωση, μία πολύ προσωπική στιγμή οικογένειας έγινε πρώτο θέμα στα ΜΜΕ και μάλιστα θέτοντας τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, επρόκειτο για μακάβριο μπέρδεμα και όχι για λάθος σορό.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News