Θρήνος για τον 33χρονο: Το πηγάδι ήταν σκεπασμένο με κληματόφυλλα

Ηράκλειο
Θρήνος για τον 33χρονο: Το πηγάδι ήταν σκεπασμένο με κληματόφυλλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το πανηγύρι στον... θάνατο ο νεαρός άνδρας - Ολονύχτια επιχείρηση από την ΕΜΑΚ για την ανάσυρσή του

Σε κλίμα ανείπωτης οδύνης έχει βυθιστεί από χτες η τοπική κοινωνία της Παναγιάς Ηρακλείου, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδος, εξαιτίας του τραγικού χαμού ενός 33χρονου συντοπίτη μας. Ο άτυχος άνδρας βρήκε φρικτό τέλος, πέφτοντας - κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες - μέσα σε πηγάδι στην τοποθεσία Γαζέπη Μύλος, κοντά στο χωριό της Παναγιάς, από όπου καταγόταν.

Το αδιανόητο δυστύχημα έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης, την ώρα που ο 33χρονος επέστρεφε οδικώς στο χωριό του μαζί με ένα φίλο του. Κάποια στιγμή, ο 33χρονος ζήτησε από τον φίλο του και οδηγό του οχήματος να σταματήσει στην άκρη του δρόμου, προκειμένου να κατέβει για να μεταβεί σε παρακείμενο χωράφι. Μέσα στο πυκνό σκοτάδι, και χωρίς να γνωρίζει καν την ύπαρξη του πηγαδιού - το οποίο φέρεται να ήταν σε κάποιο βαθμό ακάλυπτο - ο 33χρονος έπεσε μέσα σε αυτό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής στην ΚΡΗΤΗ TV, οι δύο φίλοι επέστρεφαν τα ξημερώματα στην Παναγιά Πεδιάδος, μετά από πανηγύρι στο οποίο είχαν μεταβεί. Πριν φτάσουν στο χωριό, στην τοποθεσία Γαζέπη Μύλος, ο 33χρονος ζήτησε από τον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει για λίγο στην άκρη του δρόμου, προκειμένου ο ίδιος να κατέβει από το όχημα.

Μέχρι χτες δεν είχε επιβεβαιωθεί για ποιο λόγο ο αδικοχαμένος άνδρας θέλησε να κάνει στάση. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο εκλιπών θέλησε να κόψει αχλάδια που είδε σε δέντρο, ενώ σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες, ζήτησε από τον φίλο του να σταματήσει για να κάνει την ανάγκη του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News