Ορκίστηκε το Νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου - Χαρμόσυνο κλίμα στη Βασιλική Αγίου Μάρκου

Ηράκλειο
Ορκίστηκε το Νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου - Χαρμόσυνο κλίμα στη Βασιλική Αγίου Μάρκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφη η μέτρηση για την επόμενη μέρα και για επικείμενες συνεργασίες  

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η ορκωμοσία των νέων δημοτικών συμβούλων Ηρακλείου, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

Τα ζητήματα της καθημερινότητας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για τη νέα Δημοτική Αρχή, η οποία στοχεύει να καταστήσει το Ηράκλειο Μητροπολιτικό Κέντρο της Μεσογείου με υψηλό επίπεδο ζωής για τους κατοίκους και επισκέπτες.

«Θα είμαι δήμαρχος όλων των Ηρακλειωτών. Χρέος μας αποτελεί να οδηγήσουμε το Ηράκλειο στο αύριο που του αξίζει», αυτό δήλωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός κατά την τελετή ορκωμοσίας των μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, παρουσία Βουλευτών, Εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, φορέων και πλήθος κόσμου.

«Επιδιώκουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση, η οποία θα είναι διαρκής, στη διάρκεια της νέας δημοτικής περιόδου», τόνισε ο Βασίλης Λαμπρινός ο οποίος θα καταλήξει στο νέο δημοτικό σχήμα εντός της βδομάδας, κάτι που θα εξαρτηθεί και από τις όποιες συνεργασίες υπάρξουν με άλλες παρατάξεις.

Ο Βασίλης Λαμπρινός έδωσε το στίγμα της πολιτικής λειτουργίας του νέου δημοτικού συμβουλίου λέγοντας ότι θα είναι διαρκής η επιδίωξή τους για συναινέσεις και συγκλίσεις απόψεων, με τον ίδιο να ανοίγει τα χαρτιά του εντός της βδομάδας, οπότε θα έχει καταλήξει στο νέο δημοτικό σχήμα και σε σχέση με τις όποιες επικείμενες συνεργασίες. 

«Η πόλη είναι πάνω απ’ όλους μας. Στη προσπάθεια αυτή, δεν υπάρχουν προσωπικές διαφορές και προκαταλήψεις. Θα είμαι δήμαρχος όλων των Ηρακλειωτών», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ευχές για μια δημιουργική και παραγωγική δημοτική περίοδο και από τον Γιάννη Κουράκη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η όποια προγραμματική συμφωνία θα πρέπει να στηρίζεται σε αρχές, έργα και δράσεις.

Το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος Γόρτυνας 

Στην τελετή ορκωμοσίας, παραβρέθηκε ο νέος δήμαρχος Γόρτυνας, κ. Μιχάλης Κοκολάκης.

«Εύχομαι κάθε επιτυχία στον δήμαρχο Ηρακλείου, στην νέα πορεία που ξεκινάει, για την επόμενη τετραετία. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία, για να πετύχουμε κοινούς στόχους και να δώσουμε λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν τόσο τους δημότες της Γόρτυνας, όσο και τους δημότες του Ηρακλείου» δήλωσε ο νέος δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, ο Μιχάλης Κοκολάκης είχε εγκάρδιο χαιρετισμό με τον κ. Λαμπρινό, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία και στους επικεφαλής των υπόλοιπων δημοτικών παρατάξεων, Γιάννη Κουράκη, Ηλία Λυγερό, Γιώργο Σισαμάκη, Δημήτρη Βρύσαλη, Ευρυπίδη Κουκιαδάκη, Πέτρο Ινιωτάκη, Ευαγγελία Σχοιναράκη και Μανώλη Βασιλάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News