Διακοπές ρεύματος το Σάββατο στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Διακοπές ρεύματος το Σάββατο στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην περιοχή του Ηρακλείου από την ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο σε αρκετές περιοχές του Ηρακλείου.

Τις προγραμματισμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση ανακοίνωσε η ΔΕΔΔΗΕ στο νομό για τις ανάγκες κατασκευών και συντήρησης των δικτύων.

Δείτε τις περιοχές που θα πραγματοποιηθούν οι διακοπές αύριο:

Από τις 5:30 το πρωί έως τις 7:30 το πρωί για λόγους συντήρησης του Δικτύου δε θα έχουν ρεύμα οι περιοχές: 

Στην ε.ο. Ηρακλείου Μοιρών στην περιοχή του κόμβου προς ΠΑΓΝΗ, των επιχειρήσεων Μανουσάκη, XXL. Στις περιοχές των ΑΤΕΙ στον Εσταυρωμένο, των Φοιτιτικών Εστιών, του Πειραματικού σχολείου, του οικισμού Τζουλιαδάκη και της οικίας Λυγεράκη στις Γούρνες Τεμένους. Στη Λοφούπολη, στον οικισμό Σέμελη στο Περίδου μετόχι και στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από τις αποθήκες Χανιωτάκη έως τις αποθήκες Αριάδνη. Επίσης στις περιοχές των επιχειρήσεων Αβτζή, Χειλαδάκη στη Φοινικιά, Κριαρά, Καppa foods και εμφιαλωτηρίου ΕΑΣΗ.

Από 8:00 το πρωί έως 11:00 το πρωί στις παρακάτω περιοχές, λόγω κατασκευών:

Στο Μασταμπά στη λεωφ. Ιωνίας από την οδό Σμπώκου έως την οδό Αλεξανδρείας, Φωκών, Βρυούλων και Απολλωνίου Ροδίου από την οδό Σμπώκου έως την οδό Αλεξανδρείας, Διγενή και Ροδοκανάκη από την οδό Αππ. Ροδίου από την οδό Φωκών έως την οδό Α. Καστρινάκη.

Από 8:00 το πρωί έως 3:00 το απόγευμα, λόγω συντήρησης:

Στο Δ. Ηρακλείου στο Μασταμπά, στις οδούς Αντ. Καστρινάκη από την οδό Διός μέχρι την οδό Βασ. Σμπώκου, Απολλωνίου Ροδίου από την οδό Μαγγανάριδων μέχρι την οδό Σμπώκου, Πατελάρου από την οδό Ιλ. Κατσούλη μέχρι την οδό Σκουλά, Ιλ. Κατσούλη από την οδό Ραυτοπούλου μέχρι την Απ. Ροδίου, Σκουλά από την οδό Απ. Ροδίου μέχρι την οδό Ραυτοπούλου.

*Τηλέφωνα για βλάβες - Δείτε ΕΔΩ

*Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης - Δείτε ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News