Αυτοί είναι οι πιο εμπορικοί δρόμοι της Κρήτης

Κρήτη
Αυτοί είναι οι πιο εμπορικοί δρόμοι της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίσθηση προκάλεσαν στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV οι δια δραστικοί πίνακες με τα στοιχεία των επιμελητηρίων και των εμπορικών συλλόγων

Μπορεί να βρισκόμαστε ήδη στο πρώτο διάστημα της μεταμνημονιακής εποχής ωστόσο η εικόνα στις αγορές της Κρήτης διαμορφώνει νέα δεδομένα στην εμπορικότητα των αστικών κέντρων της Κρήτης.

Αίσθηση προκάλεσαν στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV οι δια δραστικοί πίνακες με τα στοιχεία των επιμελητηρίων και των εμπορικών συλλόγων του νησιού που παρουσιάζουν την σημερινή εικόνα της εμπορικότητας στην Κρήτη με σημείο αναφοράς τους πιο εμπορικούς δρόμους των κρητικών πόλεων.

Σίγουρα στο Ηράκλειο η οδός Αγίου Μηνά αποτελεί συνώνυμο της οικονομικής κρίσης όσον αφορά τα λουκέτα ωστόσο τα δεδομένα έχουν αλλάξει σχεδόν σε ποσοστό πάνω από 80% από την αρχή της κρίσης πριν από 11 χρόνια μέχρι και σήμερα.

Η οδός 1821 είναι ο δρόμος που δίνει τον δικό του αγώνα να αντισταθεί στα λουκέτα ενώ και η λεωφόρος Καλοκαιρινού είναι μια κομβική αρτηρία που είδε προς το χειρότερο να αλλάζει η εμπορικότητα της στην μνημονιακή εποχή χωρίς όμως μέχρι και σήμερα να υπάρχουν στοιχεία ανάκαμψης.

Τώρα τα «σιγουράκια» του Ηρακλείου είναι κυρίως ο πεζόδρομος της Δαιδάλου, της 25ης Αυγούστου και της Ίδης ωστόσο σίγουρα ακόμα και στον πεζόδρομο της Δαιδάλου.

Άλλαξε ριζικά η εμπορικότητα όμως των αγορών και στις αγορές των Χανίων και του Ρεθύμνου με τα στοιχεία να καταγράφουν μια νέα εμπορική ακτινογραφία και σε αυτές τις δύο πόλεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News