Του «την είχαν στημένη» στην καντίνα και τον ξυλοκόπησαν - Μαχαίρωσε το σύντροφο 49χρονης που ζει «Γολγοθά»

Ηράκλειο
Του «την είχαν στημένη» στην καντίνα και τον ξυλοκόπησαν - Μαχαίρωσε το σύντροφο 49χρονης που ζει «Γολγοθά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έχει τέλος το «σίριαλ» μεταξύ 42χρονου και 49χρονης

Τέλος δε δείχνει να έχει το «σίριαλ» επιθέσεων των επιθέσεων σε βάρος μιας 49χρονης γυναίκας από μανιώδη 42χρονο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο 42χρονος - που το Σάββατο μαχαίρωσε στον μηρό τoν 68χρονο σύντροφο της 49χρονης - ξυλοκοπήθηκε άγρια από δύο άτομα, που φέρονται να είναι συγγενείς της γυναίκας.

Το περιστατικό συνέβη στα Πεζά του δήμου Αρχανών - Αστερουσίων. Ο 42χρονος, όπως λένε οι πληροφορίες, σταμάτησε σε καντίνα της περιοχής, όπου φαίνεται να του «την είχαν στημένη» δύο άνδρες, που του επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε και η Αστυνομία στο νοσοκομείο, που προχώρησε στη σύλληψη του 42χρονου, καθώς σε έρευνα που είχε προηγηθεί στο σπίτι του είχε βρεθεί ένα κουζινομάχαιρο. Εντωμεταξύ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου μεταφέρθηκαν και τα άτομα που του επιτέθηκαν και σήμερα, Τρίτη, οι τρεις τους αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται πως η 49χρονη είχε πέσει θύμα απόπειρας στραγγαλισμού και απόπειρας βιασμού από τον 42χρονο και είχε γλιτώσει την τελευταία στιγμή χάρη στην αντίδραση του ανήλικου γιου της! Από τότε και μετά αρχίζει ο «Γολγοθάς» για τη γυναίκα.

Σύμφωνα πάντα με το περιεχόμενο της καταγγελίας, ο ίδιος άρχισε να την παρενοχλεί με τηλεφωνικές κλήσεις και αιφνιδιαστικές παρουσίες στους χώρους όπου εκείνη κινείτο. 

Εκτός όμως από τα εν λόγω συμβάντα, έχει μεσολαβήσει μια ακόμη φριχτή πράξη αντεκδίκησης σε βάρος της 49χρονης, καθώς φέρεται να είχε πηδήξει από τον φράχτη του αγροκτήματος και να είχε θανατώσει το σκυλάκι της, χωρίς να πειράξει άλλο τίποτα στον χώρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News