Κακοκαιρία «Βικτώρια»: Έπεσε χαλάζι, πλημμύρισαν σπίτια, εγκλωβίστηκε οδηγός στη Μεσαρά

Ηράκλειο
Κακοκαιρία «Βικτώρια»: Έπεσε χαλάζι, πλημμύρισαν σπίτια, εγκλωβίστηκε οδηγός στη Μεσαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βροχή» προβλημάτων σε Τυμπάκι και Κόκκινο Πύργο από την καταρρακτώδη βροχή

«Άνοιξαν» οι ουρανοί στη Μεσαρά όπου οι κάτοικοι ξύπνησαν με καταρρακτώδη βροχή η οποία έφερε και «βροχή» προβλημάτων. Έκπληκτοι οι κάτοικοι του Τυμπακίου είδαν να πέφτει χαλάζι και να διαμορφώνονται μικρές λίμνες με τα σπίτια και τα αυτοκίνητα να "βυθίζονται" στο νερό και τη στάθμη του να ανεβαίνει επικίνδυνα. 

Πλημμύρισαν σπίτια

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας του δήμου Φαιστού Αντώνη Κωνσταντουλάκη που μίλησε στο neakriti.gr «ήδη υπάρχουν δύο πλημμυρισμένα σπίτια στο Τυμπάκι όπου η πυροσβεστική προχώρησε σε απάντληση υδάτων , ένας οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στον Κόκκινο Πύργο και απεγκλωβίστηκε με ασφάλειαΤα μηχανήματα του δήμου προχώρησαν σε εργασίες στα ρυάκια ώστε να βρουν διέξοδο τα νερά προς τη θάλασσα. Ο Γεροπόταμος δεν είχε μέχρι το μεσημέρι μεγάλο όγκο νερού ωστόσο μέχρι 12.30 κλείνουν όλες οι ιρλανδικές διαβάσεις της περιοχές όπου μπαίνουν αλυσίδες».

Ακολούθησε απάντληση υδάτων και σε άλλα σπίτια της Μεσαράς. 

Κανάλια της Βεντίας θύμιζαν οι δρόμοι των Μοιρών απ' όπου και οι φωτογραφίες. 

Δρόμοι απροσπέλαστοι, νερό που εισέβαλε μέσα σε σπίτια και εγκλωβισμένοι οδηγοί συνθέτουν το σκηνικό μετά την έλευση της κακοκαιρίας.

(η εικόνα του Γεροποτάμου το μεσημέρι του Τετάρτης)

Από τα πρώτα λεπτά της ισχυρής βροχόπτωσης το προσωπικό και τα μηχανήματα του δήμου έσπευσαν στο σημείο ενώ ο κ. Κωνσταντουλάκης ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση τους εθελοντών.

 ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News