Κακοκαιρία «Βικτώρια»: Καταρρακτώδης βροχή στο Ηράκλειο - 2 απανωτά τροχαία

Ηράκλειο
Κακοκαιρία «Βικτώρια»: Καταρρακτώδης βροχή στο Ηράκλειο - 2 απανωτά τροχαία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία καραμπόλα και ένα τροχαίο με λεωφορείο, με διαφορά λίγων λεπτών

Η κακοκαιρία «Βικτώρια» «χτύπησε» και το Ηράκλειο, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, η βροχή, λίγο πριν τις 12 το πρωί ήταν καταρρακτώδης στην Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου, ο ουρανός είχε σκοτεινιάσει και η ηλεκτρική δραστηριότητα ήταν ιδιαιτέρως έντονη.

Δύο απανωτά τροχαία

Πάντως, η βροχή έφερε και δύο τροχαία στο Ηράκλειο, τα οποία μάλιστα σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών.

Ειδικότερα, περίπου στις 11:30 το πρωί, 5 οχήματα ενεπλάκησαν σε τροχαία ατύχημα (καραμπόλα) επί της Οδού Μηνά Γεωργιάδη στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν υπάρχουν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Ενώ, λίγα λεπτά αργότερα, και στην Αλικαρνασσό, ένα αστικό λεωφορείο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, όπου, επίσης, ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρόλα αυτά και στα δύο τροχαία επικράτησε μποτιλιάρισμα.

Σε 9 απαντλήσεις υδάτων η πυροσβεστική

Σύμφωνα με το Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, μέχρι τη 1:30 το μεσημέρι οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και τα Κλιμάκια της Κρήτης, είχαν ήδη προχωρήσει σε 9 απαντλήσεις υδάτων, με τις περισσότερες να πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς.

Έκλεισαν δρόμοι

Η Τροχαία Ηρακλείου έκλεισε το γεφυράκι προς τον Καρτερό κοντά στο Αστυνομικό Μέγαρο αλλά στη συνέχεια άνοιξε και πάλι, ενώ έκλεισε και η ιρλανδική διάβαση στον Κατσαμπά, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Προβλήματα εντοπίζονται και στην περιοχή των Τριών Βαγιών.

 
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News