Βρέθηκε το αυτοκίνητο που είχε «κάνει φτερά» δίπλα από περίπτερο

Ηράκλειο
Βρέθηκε το αυτοκίνητο που είχε «κάνει φτερά» δίπλα από περίπτερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίσιο τέλος φαίνεται πως είχε η υπόθεση

Το αυτοκίνητο που κλάπηκε εντός λίγων δευτερολέπτων δίπλα από περίπτερο, φαίνεται πως εντοπίστηκε τελικά και μάλιστα στην κατάσταση που βρίσκονταν πριν από την κλοπή.

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη, το «όχημα εντοπίστηκε σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς να λείπει κάτι από το εσωτερικό του, σε δρόμο με κατεύθυνση το Καστέλι», δίνοντας αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Το απίστευτο περιστατικό, έλαβε χώρα στο Ηράκλειο το βράδυ της Τρίτης, όταν άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητο ενός άνδρα πίσω από την… πλάτη του, δίχως να το αντιληφθεί.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας σταμάτησε σε περίπτερο επί της Λεωφόρου Ικάρου, στη Νέα Αλικαρνασσό, στο ύψος σούπερ μάρκετ. Όπως είχε αναφέρει, είχε το κακό συνήθειο να αφήνει τα κλειδιά του αυτοκινήτου πάνω στη μίζα όταν έκανε ολιγόλεπτες στάσεις.

Αφότου ολοκλήρωσε τις αγορές του από το περίπτερο, ο άνδρας κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του και διαπίστωσε πως το όχημά του… δεν ήταν πια εκεί που το άφησε, ενώ γυρνώντας διαπίστωσε πως κινούνταν επί της λεωφόρου Ικάρου.

Ο άτυχος άνδρας σταμάτησε έναν διερχόμενο δικυκλιστή, που κινείτο προς την ίδια κατεύθυνση, και κατάφερε να ακολουθήσει για αρκετά μέτρα το όχημά του, όμως, τελικά, οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν.

Ο Ηρακλειώτης κατήγγειλε την κλοπή στην αστυνομία, η οποία και διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ παράλληλα ενημέρωσε και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, σε περίπτωση που οι επιτήδειοι αποφασίσουν να «βγάλουν» το αυτοκίνητο εκτός Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News