Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2020 στο λιμάνι του Ηρακλείου

Ηράκλειο
Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2020 στο λιμάνι του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ίδιο κρουαζιερόπλοιο θα καταφτάσει στο λιμάνι του Ηρακλείου και τον επόμενο μήνα, ενώ από τον Μάρτιο ξεκινούν πάλι τα τακτικά δρομολόγια

“Ποδαρικό” στο λιμάνι του Ηρακλείου έκανε για φέτος το πολυτελές πλοίο “MSC Opera” με 2.150 επιβάτες κυρίως από Ιταλία και Γαλλία και 900 μέλη πληρώματος, οι οποίοι παρέμειναν στην πόλη για 10 ώρες.

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2020 κατέφτασε το πρωί του Σαββάτου και, παρά την κακοκαιρία, αρκετοί ήταν οι επισκέπτες που κατέβηκαν από το πλοίο για να επισκεφτούν κεντρικά σημεία της πόλης και φυσικά έκαναν αισθητή την παρουσία τους και έδωσαν “ανάσα” στην τοπική αγορά.

Το ίδιο κρουαζιερόπλοιο θα καταφτάσει στο λιμάνι του Ηρακλείου και τον επόμενο μήνα, ενώ από τον Μάρτιο ξεκινούν πάλι τα τακτικά δρομολόγια. Μάλιστα, τα μηνύματα της φετινής χρονιάς για τον κλάδο της κρουαζιέρας ξεπερνούν κάθε προσδοκία, καθώς αναμένεται μια σημαντική άνοδος στις αφίξεις.

Συνολικά 214 είναι τα προγραμματισμένα δρομολόγια για το 2020 - μιλάμε δηλαδή για πάνω από 300.000 επισκέπτες - ενώ χαρακτηριστικό της ανοδικής τάσης που καταγράφει η κρουαζιέρα στο λιμάνι του Ηρακλείου είναι ότι από τον Απρίλιο θα καταφτάνει ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο σχεδόν κάθε μέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News